كارشناسان می گویند : كودكانی كه ماهی دوست ندارند می توانند برای بهره مند شدن از آثار سودمند اسید چرب امگا -3 از نوشیدنی های حاوی این ماده استفاده كنند.
پژوهشگران با درج مقاله ای در نشریه انجمن پزشكی آمریكا اعلام كردند: استفاده از نوشیدنی ها و آب میوه های حاوی امگا-3 می تواند جانشینی برای ماهی به منظور تامین نیاز كودكان به اسید چرب امگا-3 باشد.
نتیجه بررسی اخیر محققان درباره 31 كودك 4 تا 12 سال نشان می دهد، مصرف آب پرتقال غنی شده با اسید چرب امگا-3 باعث می شود تا سطح خونی این اسید چرب كه با نام علمی
(docosahexaenoic acid (DHA شناخته می شود پس از 6 هفته مصرف این نوع آب میوه تا حد زیادی افزایش یابد .
تا كنون بررسی ها سودمندی امگا -3 را در بهبود رشد و تكامل جسمی و مغزی كودكان نشان داده اند.
امگا -3 در ماهی های چرب نظیر تن و ساردین و گردو به وفور وجود دارد.