ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 12 شهريور 1390     |     کد : 24814

مصرف گردو و پيش گيري از سرطان

پژوهشگران اعلام کردند مصرف گردو خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد.

جام جم آنلاين: پژوهشگران اعلام کردند مصرف گردو خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد.
به گزارش واحد مرکزی خبر؛ الین هاردمن سرپرست محققان از دانشکده پزشکی جان سی ادواردز دانشگاه مارشال گفت: افزودن گردو به برنامه غذایی موش های آزمایشگاهی، خطر ابتلا آنها را به سرطان سینه به میزان قابل توجهی کاهش داد.

به گفته هاردمن، در بررسی های ژنتیکی اثبات شد که گردو فعالیت چندین ژن مرتبط با شکل گیری سلول های سرطان سینه را در موش های آزمایشگاهی تغییر داد؛ تغییر ژن ها در انسان ها نیز به همان گونه است و مصرف گردو تاثیر یکسانی بر کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه در انسان ها دارد.

هاردمن افزود: میزان گردوی اضافه شده به برنامه غذایی موشهای آزمایشگاهی برابر با مصرف دو اونس (حدود شصت گرم) گردو در برنامه غذایی روزانه برای انسانها بود.

یافته های این تحقیق که جزئیات آن در مجله پزشکی "تغذیه و سرطان" منتشر شده است نشان می دهد اسیدهای چرب امگا 3 موجود در گردو عامل اصلی کاهش خطر ابتلا به سرطان محسوب نمی شوند و در اصل این افزایش ویتامین ای است که خطر رشد غده سرطانی را کاهش می دهد.


نوشته شده در   شنبه 12 شهريور 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode