ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 26 آذر 1404
چهارشنبه 26 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 12 شهريور 1390     |     کد : 24807

720 كشته و زخمي در 3 روز تعطيلات

فرمانده پليس‌ راه كشور با اشاره به وقوع 452 فقره تصادف فوتي و جرحي در جاده‌هاي كشور از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه هفته گذشته، گفت: متاسفانه در اين تصادفات 720 نفر از هموطنان كشته و زخمي شدند.

فرمانده پليس‌ راه كشور خبر داد
720 كشته و زخمي در 3 روز تعطيلات
جام جم آنلاين: فرمانده پليس‌ راه كشور با اشاره به وقوع 452 فقره تصادف فوتي و جرحي در جاده‌هاي كشور از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه هفته گذشته، گفت: متاسفانه در اين تصادفات 720 نفر از هموطنان كشته و زخمي شدند.
سرهنگ محمدرضا مهماندار روز جمعه در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به اين‌كه عدم توجه به جلو در 2 روز اول تعطيلات با بيش از 25 درصد و انحراف به چپ در روز پنجشنبه با حدود 24 درصد مهم‌ترين علت تصادفات در تعطيلات اخير بوده است، افزود: آمارها نشان مي‌دهد از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه در 69 فقره تصادف فوتي جاده‌اي 90 نفر كشته و در 383 فقره تصادف جرحي نيز 630 نفر مجروح شدند.

فرمانده پليس ‌راه كشور به مهم‌ترين تصادفات طي روزهاي گذشته اشاره كرد و گفت: مهم‌ترين تصادفات روز عيد در محور چمن‌بيد خراسان شمالي بين 2 دستگاه سواري به دليل انحراف به چپ رخ داد كه در آن 3 كشته و 6 نفر مجروح شدند. همچنين در استان مازندران برخورد وانت نيسان با پرايد به دليل عدم توجه به جلو 4 كشته و 4 مجروح برجا گذاشت.

وي تصريح كرد: همچنين روز پنجشنبه نيز در استان مازندران محور فرعي زاغمرز به دليل انحراف به چپ پرايد با پژو 405، متاسفانه 4 كشته و 6 مجروح برجا گذاشت.

فرمانده پليس‌ راه كشور با اشاره به اين‌كه سفرهاي انجام شده در تعطيلات اخير بي‌سابقه بوده است از تمامي رانندگان خواست ضمن رعايت مقررات راهنمايي و رانندگي از انحراف به چپ در ترافيك‌هاي سنگين و تردد در شانه خاكي جدا خودداري كنند چرا كه پليس به طور قطع با اين دسته از رانندگان متخلف بشدت برخورد مي‌كند.

40 هزار نيرو در محورهاي پرترافيك

رئيس‌پليس راهنمايي و رانندگي نيز از استقرار 40 هزار نيروي ثابت و 8000 نيروي گشتي در تعطيلات اخير در محورهاي پرترافيك خبر داد.

سردار اسكندر مومني گفت: متاسفانه حجم بالايي از ترافيك را در محورهاي شمالي بويژه مسيرهاي كندوان و رشت شاهديم و مردم بايد سفرهاي خود را مديريت كنند و از اين طريق از هدررفت وقت خود در ترافيك جلوگيري به‌عمل آورند.

وي با تاكيد بر آشكارسازي نقاط حادثه‌خيز، افزود: بسياري از تلفات جاده‌اي در جاده‌هاي غيراصلي اتفاق افتاده كه ما در اين جاده‌ها حضور كمرنگي از دستگاه‌ها را شاهديم، به همين منظور براي كاهش آمار تلفات به اين دست از جاده‌ها نيز بايد توجه ويژه‌اي شود.

وي به امضاي قراردادي با راهداري به منظور كنترل برخي از جاده‌ها به صورت هوشمند اشاره كرد و گفت: در توافقي كه با وزير راه صورت گرفته قرار است كنترل و نظارت الكترونيكي به وسيله دوربين‌هاي ثبت سرعت و تخلفات در 2000 كيلومتر ديگر از جاده‌هاي كشور افزايش داشته باشد و اميد است اين طرح تا پايان سال به اتمام برسد.

رئيس ‌پليس راهنمايي و رانندگي ناجا با بيان اين‌كه سي‌ام شهريور مصادف با بازگشايي مدارس در مقطع ابتدايي و راهنمايي است، بر ساماندهي شبكه حمل و نقل عمومي از جمله شبكه اتوبوسراني، ميني‌بوس‌ها و تاكسي‌هاي خطي تاكيد كرد.

وي با اشاره به اين‌كه شماره‌گذاري خودروي روآ تا پايان شهريورماه بيشتر صورت نمي‌گيرد، گفت: اين زمان به هيچ عنوان تمديد نخواهد شد.

رئيس‌پليس راهنمايي و رانندگي ناجا افزود: طي بررسي‌هايي كه انجام داديم ديده شد برخي از مردم اقدام به پيش‌خريد اين خودرو كرده بودند؛ لذا ضروري بود تا فرصتي دوباره به خودروسازان داده شود، اما اين آخرين فرصت است و ديگر اين زمان تمديد نخواهد شد.


نوشته شده در   شنبه 12 شهريور 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode