ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 6 شهريور 1390     |     کد : 24583

چاي سياه از رشد سرطان جلوگيري مي‌کند

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان به مناسبت روز داروسازی، بر استفاده از داروهای گیاهی تاکید کرد و گفت: نوشیدن یک فنجان چای سیاه در روز موجب کوچک شدن واز بین رفتن سلول های سرطانی می شود و می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.

جام جم آنلاين: سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان به مناسبت روز داروسازی، بر استفاده از داروهای گیاهی تاکید کرد و گفت: نوشیدن یک فنجان چای سیاه در روز موجب کوچک شدن واز بین رفتن سلول های سرطانی می شود و می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، حسن تامینی لیچایی، چای سیاه را عامل جلوگیری از رشد سرطان دانست و گفت: مدت هاست که تصور می شود چای باعث پائین آمدن خطر بروز سرطان معده، کولون (بخشی از روده بزرگ)، و سرطان پستان می شود؛ البته چنین ارتباطی هنوز ثابت نشده اما امروز مطالعات آزمایشگاهی مشخص کرده که چای سیاه می تواند باعث جلوگیری از رشد سرطان شود.

وی افزود: محققان دانشگاه روتگرز نشان دادند که ترکیبی بنامTF-۲ در چای سیاه باعث می شود سلول های سرطان کولورکتوم (قسمتی از روده) دست به «خودکشی» بزنند ضمن اینکه این ترکیب تأثیری روی سلول های سالم ندارد.

نماینده مردم رشت عنوان کرد: چای سیاه که پراستفاده ترین چای در دنیای غرب است، در واقع همان چای سبز است که برگ هایش را بیشتر خشک می کنند، و این کار باعث می شود طعم و رنگ آن تغییر کند. از آنجايی که چای سیاه را به میزان بیشتری تخمیر و اکسیده می کنند، برگ آن هم تیره می شود و آن عطر معروف خود را می گیرد. به محض اینکه طعم و عطر چای به میزان لازم ارتقاء پیدا کرد، فرایند اکسیداسیون را متوقف می کنند. پس از آن برگ ها را در اندازه های مختلف خرد میک نند و دسته بندی هم طبق اندازۀ آنها صورت می گیرد.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان چای سبز یا سیاه را مملو از آنتی اکسیدان ها دانست و گفت: چای می تواند با مولکول های مضری که در بدن جمع می شوند، مبارزه كنند و آنها را از بین ببرد.

وی افزود: نوشیدن دو فنجان چای به اندازه مصرف پنج وعده سبزیجات و یا دو عدد سیب، آنتی اکسیدان در بدن آزاد می کند و به پیشگیری از ابتلا به سرطان نیز کمک کند.

تامینی درباره مطالعات به عمل آمده در این باره افزود: در مطالعه اول محققان آمریکایی مولفه «تی فلاوین –۲» را که تنها در چای سیاه یافت می شود و مولفه «اولونگ» را در چای چینی مورد تجزیه و تحلیل قراردادند؛ در مطالعه دوم محققان هندی تاثیر پلی فنول ها را در چای سیاه و سبز در ابتلا به سرطان سینه در موش های مونث بررسی کردند؛ در این مطالعه دیده شد که هر دو چای به اندازه قابل توجهی شمار تومورهای سینه را به ترتیب ۷۷درصد و ۹۲درصد کاهش می دهند و رشد این تومورها را نیز کم می کنند.


نوشته شده در   يکشنبه 6 شهريور 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode