ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 5 شهريور 1390     |     کد : 24532

مواد غذایی تقویت کننده مغز

یک رژیم غذایی خوب نه تنها برای سلامت مفید است، بلکه باعث افزایش انرژی نیز می شود.

سلامت نیوز :یک رژیم غذایی خوب نه تنها برای سلامت مفید است، بلکه باعث افزایش انرژی نیز می شود.

در این مطلب به نقل از «MSN» به چند نوع ماده غذایی که در تقویت عملکرد مغز موثر است، اشاره می کنیم.
* گوشت گاو بدون چربی؛ سرشار از آهن است. این ماده معدنی قدرت حافظه و هوشیاری را افزایش می دهد.
*چغندر؛ حاوی نوعی اسید آمینه به نام فنیل آلانین است که به ارسال پیام ها از یک سلول به سلول دیگر مغز کمک می کند.
*قره قاط؛ منبع عالی آنتی اکسیدان و آنتوسیانین است.
* کلم بروکلی؛ غنی از آنتی اکسیدان و فیتونوترینت است که از بافت های مغز در برابر سموم محافظت می کند.
*هویج؛ سرشار از بتاکاروتن است.
* گوشت مرغ؛ غنی از تیروسین است که نوعی اسید آمینو برای تولید ماده شیمیایی مانند دوپامین، اپی نفرین و نوراپی نفرین است. با تولید این ۳ نوع ماده فرد قادر است سریع تر فکر کند و واکنش نشان دهد.
*مرکبات
*تخم مرغ
* کاهو
*اسفناج
* ماهی تن
*ماست.
منبع:روزنامه خراسان


نوشته شده در   شنبه 5 شهريور 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode