ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 دي 1404
جمعه 5 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 28 مرداد 1390     |     کد : 24140

غذاهايي كه هرگز فاسد نخواهند شد

تا بحال اسم بيسين به گوشتان خورده؟ راستش را بخواهيد تا همين چند وقت پيش چنين اسمي به گوش هيچ كس نخورده بود.


تا بحال اسم "بيسين" به گوشتان خورده؟ راستش را بخواهيد تا همين چند وقت پيش چنين اسمي به گوش هيچ كس نخورده بود. اما اهالي دانشگاه مينه سوتا اخيرا بطور خيلي تصادفي كشف كردند كه ماده اي وجود دارد كه مانع از تجزيه و فساد پروتئين ها مي شود و همچنين مي تواند جلوي رشد باكتريهاي فاسد كننده را بگيرد. آنها نتوانستند اسمي بهتر از "بيسين" براي اين ماده پيدا كنند.

بيسين توسط باكتري نه چندان معروفي به نام بيفودوباكتر توليد مي شود و مي تواند جلوي رشد باكتريهاي معروفتر و خطرناكي مانند ئي-كولاي، سالمونلا و ليستريا را بگيرد. بنابراين با تزريق ماده بيسين به داخل مواد پروتئيني مانند انواع گوشت و لبنيات و يا تخم مرغ مي توان جلوي فساد و مسموميت غذايي ناشي از فساد را گرفت.

پزشكان مينه سوتايي با انجام بررسي هاي زياد به ما اطمينان داده اند كه "بيسين" سالم است و مانند بسياري از مواد ديگري كه توسط باكتريهاي بي خطر ساكن دستگاه گوارش توليد مي شوند، هيچ خطري براي انسان ايجاد نمي كند. فعلا بيسين براي بررسي هاي بيشتر در صف تاييد سازمانهاي بهداشتي آمريكا قرار گرفته، اما اگر از اين آزمايشها سربلند بيرون بيايد، مي تواند تحول اساسي در صنعت غذايي جهان ايجاد كند. تصور كنيد كه شير يا ماست يا گوشت را بتوان براي سالها نگه داشت... خب تصورش كمي عجيب است و راستش را بخواهيد عليرغم همه اين اطمينان بخشيدن ها، كمي طول خواهد كشيد كه خريد و خوردن شيري كه هرگز ترش نمي شود يا پنيري كه اصلا كپك نمي زند، قابل پذيرش باشد.

مطمئنا هيچگاه چيزي نخواهد توانست جاي مواد غذايي تازه و خوش طعم را بگيرد، اما با توجه به اينكه سالانه در كل جهان (و بويژه در كشور ما، مخصوصا در فصل گرما) موارد زيادي از مسموميت گزارش مي شود و متاسفانه تعداد زيادي هم به دليل همين مسموميتها جان مي بازند؛ مي توان گفت توليد و عرضه چنين محصولات غذايي نه تنها بي فايده نيست بلكه مي تواند جان هزاران نفر را نجات دهد و از هدر رفتن ميليونها تومان پول هم جلوگيري كند. ضمن اينكه اين روش نگهداري كاملا برگرفته از دل طبيعت است و خطرات نگهدارنده هاي شيميايي را هم ندارد.


نوشته شده در   جمعه 28 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode