ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 22 مرداد 1390     |     کد : 23869

ليموي تازه، بهترين ميوه براي روزهاي گرم

يک متخصص داخلي، کليه را آسيب پذيرترين عضو در برابر گرمازدگي دانست و گفت: نارسايي کليه مهمترين عارضه تکرار گرمازدگي و قرار گرفتن بيش از حد در برابر نور آفتاب است.

نارسايي کليه مهمترين پيامد تکرار گرمازدگي است
جام جم آنلاين: يک متخصص داخلي، کليه را آسيب پذيرترين عضو در برابر گرمازدگي دانست و گفت: نارسايي کليه مهمترين عارضه تکرار گرمازدگي و قرار گرفتن بيش از حد در برابر نور آفتاب است.

دکتر محمود اسحاق حسيني در گفتگو با ايسنا، افزود: به هم خوردن تعادل در سيستم تنظيمي دماي بدن به علت افزايش شديد حرارت محيط و ناتواني دردفع حرارت ايجاد شده در بدن موجب گرما زدگي مي شود.

وي درباره علائم گرمازدگي اظهاركرد: گرمازدگي معمولا با علائمي چون گرفتگي عضلات، خشكي پوست، تهوع و يا استفراغ، سنگ كوب، تشنج، اختلالات ريتم قلب، اختلال تکلم، افت فشار خون، رنگ پريدگي، نبض ضعيف، هذيان ، کاهش حجم ادرار و در موارد پيشرفته عدم هوشياري همراه است.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران افزود: گرما زدگي زماني رخ مي دهد که دماي مرکزي بدن تا حدود 38.5 تا 39 درجه بالا برود و بدن با کمبود مايعات مواجه مي شود .

دكتر اسحاق حسيني درباره راه‌هاي پيشگيري از گرما زدگي گفت: پوشيدن لباس‌هاي رنگ روشن و گشاد، نوشيدن آب فراوان براي افرادي که تعريق زياد دارند، اجتناب از فعاليت‌هاي شديد بدني و ورزشي در هواي گرم و جايگزين کردن داروهايي که فرد را مستعد گرمازدگي مي کند، از راه‌هاي پيشگيري از گرما زدگي است.

وي با بيان اينکه آسيب‌هاي حاصل ازگرما به تناسب شدت آن به سه گروه خفيف، متوسط و شديد تقسيم مي شود، اظهاركرد: گرما زدگي خفيف زماني پيش مي آيد که فردي به مدت طولاني در معرض حرارت بالا قرار گيرد. گرما زدگي متوسط زماني به وجود مي‌آيد كه افرادي مانند کشاورزان و آتش نشان ها در معرض گرماي زياد قرار مي‌گيرند و فعاليت هاي بدني نيز مي‌كنند. نوع شديد گرمازدگي بسيار خطرناک است و اغلب در روزهاي گرم و مرطوب اتفاق مي افتد. فرد بر اثر اين نوع گرمازدگي به کما مي رود.

دكتر اسحاق حسيني گفت: افراد هنگام فعاليت بدني بايد به مقدار کافي مايعات بنوشند علاوه بر آن لازم است قبل از احساس تشنگي آب مصرف كنند.افرادي نيز که فعاليت هاي سنگين بدني مي‌كنند بايد در برنامه غذايي خود از نمک، شکر و ليموي تازه به طور متناوب استفاده کنند.


نوشته شده در   شنبه 22 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode