ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 16 مرداد 1390     |     کد : 23601

طالبی گنجینه‌ای از ویتامین‌ها

طالبی یکی از بهترین منابع حاوی ویتامین آ و ث محسوب می‌شود و سرشار از پیش فاکتور بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین آ تبدیل می‌شود.

طالبی یکی از بهترین منابع حاوی ویتامین آ و ث محسوب می‌شود و سرشار از پیش فاکتور بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین آ تبدیل می‌شود.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، این میوه، علاوه بر این دو ویتامین حاوی مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامینهای گروه ب شامل ب 5 ، ب 3 ، ب 6 و ب 1 است.

مصرف این میوه به دلیل دارا بودن مقادیر قابل توجهی از ویتامین‌های آ و ث، خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌های مزمن مثل بیماری‌های قلبی، سکته و سرطان را کاهش می‌دهد. همچنین وجود مجموعه‌ای از ویتامین‌های گروه ب در این میوه آن را به یک ماده بسیار مفید برای سوخت و ساز انرژی در بدن تبدیل کرده است.

به گزارش سایت اینترنتی ارگانیک، طالبی خواص درمانی متنوعی دارد از جمله این که اشتها آور، مدر، نرم کننده روده‌ها و ملین بوده و همچنین موجب طراوت و شادابی پوست بدن می‌شود. مصرف طالبی بعد از غذا به درمان کم خونی کمک می‌کند. این میوه همچنین برای مبتلایان به سل ریوی دارند مفید است.

برخی از متخصصان معتقدند که گوشت طالبی برای تسکین سوختگی‌های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.

با این حال پزشکان توصیه می کنند کسانی که به بیماری دیابت مبتلا هستند در مصرف طالبی احتیاط کنند تا جایی که شاید به توصیه متخصص مجبور شوند به دلیل قند بالا از مصرف آن خودداری کنند. همچنین مصرف زیاد این میوه برای مبتلایان به ورم معده توصیه نمی‌شود چون ممکن است علائم آنها را تشدید نماید.


نوشته شده در   يکشنبه 16 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode