ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 14 مرداد 1390     |     کد : 23478

چربي جگر، نگران‌كننده نيست‌

يك متخصص تغذيه تاكيد كرد: چربي جگر نگران‌كننده نيست ولي افرادي كه داراي چربي بالا و اسيد اوريك مي‌باشند، بايد در مصرف جگر محتاط باشند. جگر حدود 7 گرم قند (گليكوژن) دارد كه براحتي مورد استفاده قرار مي‌گيرد و 9 ميلي‌گرم كلسيم منبع خوبي براي فسفر است.

يك متخصص تغذيه تاكيد كرد: چربي جگر نگران‌كننده نيست ولي افرادي كه داراي چربي بالا و اسيد اوريك مي‌باشند، بايد در مصرف جگر محتاط باشند. جگر حدود 7 گرم قند (گليكوژن) دارد كه براحتي مورد استفاده قرار مي‌گيرد و 9 ميلي‌گرم كلسيم منبع خوبي براي فسفر است.

دكتر حسن مظفري اظهار كرد:‌ از آنجا كه جگر به عنوان كارخانه متابوليك بدن محسوب مي‌شود و تركيبات مورد نظر بدن را مي‌سازد بنابراين تركيبات مواد مغذي را در خود نگه مي‌دارد و به همين دليل ارزش غذايي بالايي را داراست.

وي با بيان اين كه جگر طيور و گاو با هم متفاوت است، افزود: جگر آبزيان بهترين منبع ويتامين A، D و محلول در چربي است.

دكتر مظفري در خصوص ارزش غذايي جگر ادامه داد:‌ از 85 گرم جگر 56 درصد آب، ‌185 درصد كالري و حدود 23‌درصد پروتئين است كه اين پروتئين جذب و هضم مي‌شود.

وي در خصوص اين كه جگر 7 گرم چربي دارد، اظهار كرد:‌ انواع مختلف چربي در جگر يافت مي‌شود كه حدود 5/2 گرم آن چربي اشباع و 6/4 گرم چربي غيراشباع را تشكيل مي‌دهد و چربي زياد جگر نگران‌كننده نيست.

اين متخصص تغذيه با اشاره به اين كه جگر منبع خوبي از كلسترول است، گفت: حدود 410 ميلي‌گرم كلسترول در اين ماده غذايي وجود دارد كه بيماران قلبي عروقي بايد از مصرف بيش از حد آن اجتناب كنند.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي يزد با تائيد اين كه جگر منبع مناسبي براي تامين آهن بدن است، افزود:‌ نوع آهن در جگر مرغوب است و از نظر كمي و كيفي مورد تائيد قرار مي‌گيرد.

وي ابراز كرد: حدود 309 ميلي‌گرم پتاسيم و 9‌ميلي‌گرم سديم بعضي ويتامين‌هاي محلول در چربي D، A در جگر به صورت فراوان وجود دارد و بيش از 3000 واحد ويتامين A وجود دارد كه ابتدا در كبد ذخيره مي‌شود.


نوشته شده در   جمعه 14 مرداد 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode