ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۶:۳۷ مانده تا غروب خورشید   
۰۴:۰۰:۱۴اذان صبح
۰۵:۳۸:۱۱طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۲۰اذان ظهر
۱۹:۲۰:۱۹غروب خورشید
۱۹:۴۰:۴۶اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۰     |     کد : ۲۲۸۱۷

بازديد رئيس تبليغات اسلامي شهرستان مراغه از پايگاه تابستاني فاطمه معصومه(س) روستاي ينگجه

رئيس اداره تبليغات اسلامي شهرستان مراغه به همراه مسئول طرح اوقات فراغت اين شهرستان از پايگاه تابستاني روستاي ينگجه ، بوستان و هسته فرهنگي فاطمه معصومه(س) بازديد کرد.

رئيس اداره تبليغات اسلامي شهرستان مراغه به همراه مسئول طرح اوقات فراغت اين شهرستان از پايگاه تابستاني روستاي ينگجه ، بوستان و هسته فرهنگي فاطمه معصومه(س) بازديد کرد.

به گزارش روابط عمومي کل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي ؛ حجت الاسلام علي اميري با اعلام اين خبر گفت : در اين روستا يک بوستان معرفت داير است که کودکان و نوجوانان در آن مشغول به فراگيري قرآن و احکام مي باشند و همچنين علاوه بر آن يک هسته فرهنگي که دانش آموزان دبيرستاني و بالاتر در آن شرکت دارند فعاليت مي کند.

حجت الاسلام علي اميري افزود : حدود ۱۰۰ نفر در اين مرکز ثبت نام کرده و از کلاسهاي آن استفاده مي کنند.

شايان ذکر است در اين جلسه حجت الاسلام اميري به دانش آموزان اين مرکز که به سؤالات جواب صحيح مي دادند جوايزي را اهدا نمود.


نوشته شده در   شنبه ۱ مرداد ۱۳۹۰  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...