ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 21 تير 1390     |     کد : 22309

رابطه پیتزا و سکته های قلبی

متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای كنسرو شده كمتر استفاده كنند زیرا اینگونه غذاها در بروز سكته قلبی موثر هستند.

سلامت نیوز : متخصص قلب و عروق به شهروندان توصیه كرد: از غذاهای كنسرو شده كمتر استفاده كنند زیرا اینگونه غذاها در بروز سكته قلبی موثر هستند.

علی عبده كلاه چی در گفت و گو با ایرنا افزود: استفاده مستمر از چیپس و پیتزا نیز در بروز سكته قلبی موثر است و از این رو، افراد باید بیش از حد از این مواد غذایی استفاده نكنند.
این متخصص قلب و عروق تاكید كرد: استفاده از میوه ها و سبزیجات در سه وعده غذایی برای سلامتی و پیشگیری از بیمارهای قلبی و عروقی موثر است.
عبده كلاه چی، مصرف بادام زمینی، روغن زیتون، كنجد و هسته انگور را به دلیل كاهش قدرت انعقاد پذیری در كاهش سكته قلبی بسیار مفید دانست.
وی گرفتگی سینه، احساس فشردگی، درد و سوزش در سینه بخصوص در وسط سینه را از علائم حملات قلبی برشمرد.
عبده كلاه چی اضافه كرد: وقتی حمله قلبی شدیدتر می شود، درد در قسمت های دیگر از جمله كتف، آرنج و پشت كتف پراكنده می شود اما محل اصلی درد وسط سینه است.


نوشته شده در   سه شنبه 21 تير 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode