ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 19 تير 1390     |     کد : 22163

ظروف استيل و شيشه‌اي بهترين ظروف پخت غذا

دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي اعلام كرد: تحقيقات نشان داده است كه ظروف استيل و شيشه‌اي (پيركس) حداقل واكنش را با مواد غذايي داشته و جزء بهترين ظروف پخت غذا هستند.

جام جم آنلاين: دفتر بهبود تغذيه وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشكي اعلام كرد: تحقيقات نشان داده است كه ظروف استيل و شيشه‌اي (پيركس) حداقل واكنش را با مواد غذايي داشته و جزء بهترين ظروف پخت غذا هستند.
به گزارش روابط عمومي وزارت بهداشت، ظروف لعابي تا زمان آسيب نديدن لعاب آن قابل استفاده هستند اما ظروف مسي به حرارت و مواد اسيدي به شدت حساس بوده و مي‌توانند با ماده غذايي وارد واكنش شوند.

اين گزارش مي‌افزايد: ظروف چيني نيز در حقيقت جزو ظروف لعاب‌دار هستند و تا زماني كه آسيب فيزيكي نديده‌اند قابل مصرف هستند و همچنين ظروف ملاميني بايد داراي پروانه ساخت معتبر از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي بوده و در زمان مصرف هيچ‌گونه آسيب فيزيكي نديده و تغيير رنگ هم نداده باشند.

بنا بر اين گزارش، بهتر است ظروف پلاستيكي سفيد رنگ و تهيه شده از مواد اوليه نو استفاده شود.

اين گزارش حاكيست، ابزار چوبي به دليل ضريب انتقال حرارت بسيار پايين در پخت، كاربرد زياي دارند ولي به دليل بافت متخلخل، عملاً امكان شستشو يا ضدعفوني صحيح آنها وجود ندارد، بنابراين بايد از ظروف چوبي صاف و صيقلي كه آسيب فيزيكي نديده‌اند، دچار سوختگي نشده‌اند و داراي درز و شكاف نيستند، استفاده كرد.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذيه جامعه، ظروف تفلون يكي از ظروف مقاوم به حرارت مي‌باشند كه تا زمان عدم خراشيدگي سطح داخل قابلمه قابل مصرف هستند و بازسازي تفلون‌ها كاملاً غيربهداشتي است.


نوشته شده در   يکشنبه 19 تير 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode