جام جم آنلاين: رييس اداره بهداشت كشاورزي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: چرب و براق بودن پوست ميوه ها، نشانه استفاده از تركيبات شيميايي در رشد و باروري اين گونه از محصولات است بنابراين به خريداران توصيه مي شود اينگونه ميوه ها را نخرند.
رضا عزتيان در گفتگو با ايرنا افزود: مصرف اينگونه محصولات كه در باروري و رشد آن ها از تركيبات شيميايي و آفت كش ها استفاده مي شود، اثرات منفي در سلامتي انسان خواهد داشت.
وي اظهار داشت: برخي از كشاورزان براي فاسد نشدن محصولات خود از آفت كش ها استفاده مي كنند كه تركيبات شيميايي اين آفت كش ها براي سلامتي انسان زيان آور است.
رييس اداره بهداشت كشاورزي وزارت بهداشت خاطرنشان كرد: برخي از ميوه ها مانند توت فرنگي و محصولات گلخانه اي بيشتر در معرض خطر باقي ماندن آفت كش ها بر روي آن قرار دارد و مردم در مصرف آن ها بايد احتياط بيشتري كنند. براي مثال اگر محصول خيار، بوي نفت بدهد نبايد آن را مصرف كرد.
وي افزود: با توجه به تنوع ميوه ها در فصل تابستان كه بيشتر با پوست مصرف مي شود مردم بايد در شست و شوي بهتر آن ها بيشتر احتياط كنند.
عزتيان، بروز سرطان را از جمله عوارض مصرف اين گونه محصولات عنوان كرد.