ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 24 شهريور 1405
سه شنبه 24 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 2 فروردين 1388     |     کد : 2123

اتحاد ملت و رهبري ايران باعث تغيير موضع آمريكا شد

به گزارش فارس، "عبدالباري عطوان " سردبير روزنامه القدس العربي چاپ لندن در مقاله‌اي تحت عنوان آنها تنها به قدرتمند احترام مي‌گذارند " با اشاره به پيام باراك اوباما رئيس جمهوري آمريكا به ايران نوشت: جهان تنها به قدرتمندان احترام مي‌گذارد و با افراد ضعيف با تحقير شديد برخورد مي‌كند و در بهترين حال نيز اين برخورد با شفقت و دلسوزي همراه است و پيام آشتي باراك اوباما رئيس جمهوري آمريكا كه به ملت و رهبران اين كشور فرستاد، بهترين شاهد مثال براي اين مدعاست.
عبدالباري نوشت: رئيس جمهوري آمريكا شاخه زيتون به ايراني‌ها نشان داد و عيد نوروز را به آنها تبريك گفت و تاكيد كرد كه دولتش پايبند به توسل به راه‌ حل‌هاي ديپلماتيك براي حل تمامي مسائل و پيگيري كار براي روابط سازنده است و در عين اعتراف كرد كه تهديد در اين زمينه كارساز نيست و فايده‌اي ندارد و بر تلاش اين كشور براي گفت‌وگو بر اصل و اساس احترام متقابل تاكيد كرد.
به عقيده نويسنده اين سرمقاله، مهم‌ترين نكته‌ در پيام باراك اوباما اين است كه "مي‌خواهم به طور مستقيم با مردم ايران و رهبران آن سخن بگويم " و ادامه داد كه " آمريكا مي‌‌خواهد كه ايران به جايگاهي كه شايسته آن است در جامعه بين المللي دست پيدا كند. "
روزنامه‌نگار سرشناس عرب در ادامه سرمقاله با اشاره به ناتواني آمريكا در جلوگيري از برنامه‌هاي صلح آميز هسته‌اي ايران نوشت: اعتقاد و باور آمريكا به اهميت گفتگو و كنار گذاشتن لحن تهديد جز با صلابت موضع ايران و اتحاد ملت و رهبري درباره برنامه هسته‌اي ايران ممكن نبود.
عبدالباري عطوان از موضع برخي از كشورهاي عربي از جمله مصر و عربستان در قبال ايران انتقاد كرد و نوشت: تغيير موضع آمريكا در برابر ايران در حالي صورت مي‌گيرد كه كشورهاي ميانه روي عربي بر طبل توخالي جنگ عليه ايران مي‌كوبند و تشديد انزواي آن را خواستارند.
اين روزنامه نگار معروف عرب نوشت عدم اشاره به پيام اوباما در پيام نوروزي رهبري و رئيس جمهور نشان دهنده اين موضوع است كه ايران از اين تحول مثبت در رفتار آمريكا به وجد نيامده است.


نوشته شده در   يکشنبه 2 فروردين 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode