ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 9 بهمن 1404
پنجشنبه 9 بهمن 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 22 دي 1404     |     کد : 208145

خروش مردم تبریز علیه اقدامات تروریستی اخیر

راهپیمایی مردم تبریز در محکومیت اقدامات تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران و حمایت از نیروهای حافظ امنیت کشور از میدان ساعت به سمت میدان شهدا آغاز شد.

ایسنا/آذربایجان شرقی راهپیمایی مردم تبریز در محکومیت اقدامات تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران و حمایت از نیروهای حافظ امنیت کشور از میدان ساعت به سمت میدان شهدا آغاز شد.

مردم تبریز که از ساعت ۱۵:۳۰ امروز (دوشنبه) به دعوت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به خیابان آمده اند، با اعلام انزجار از اقدامات تروریستی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران و محکومیت اغتشاشات اخیر، از نیروهای حافظ نظم و امنیت کشور و اقدامات آنها قدردانی و حمایت کردند.

 

راهپیمایان تبریزی پرچم سه رنگ جمهوری اسلامی ایران و عکس امام و رهبری را در دست داشته‌ و شعارهایی مانند مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل، «اینهمه لشکر آمده به عشق رهبر آمده»، مرگ بر صهیونیست، مرگ بر منافق، «ابوالفضل علمدار خامنه‌ای نگهدار»، «آذربایجان شرف دی، پهلوی بیشرف دی»، «قرآن بیزه هدف‌دی، رهبریمیز شرف‌دی، پهلوی بیشرف دی» سر دادند.

نیروهای امنیتی ما بدون سلاح در مقابل کسانی که اسلحه حمل می‌کردند ایستادند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در تجمع مردم تبریز گفت: جنایتکاران طی چند روز گذشته صحنه عاشورا را برای ما آشکار کردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل با بیان اینکه امروز مردم برای محکومیت اعمال جنایتکارانه و دستور دهندگان آنها که آمریکا و رژیم صهیونیستی هستند به خیابان آمده‌اند، افزود: از چند گروه از جمله از مردم عزیز و شریف ایران و مردم استان و شهر تبریز تقدیر و تشکر می‌کنم چراکه مردم همیشه پشتیبان نظام جمهوری اسلامی بودند. 

وی افزود: از مردم شیعه، سنی، ارمنی، کلیمی، ترک، فارس، کرد و لر که به صحنه آمده و از نظام دفاع کردند از همه آنها نیز تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: مردم ما از تحمل و صبر زیادی برخوردارند، غیرت آذربایجانی مردم ما به جوش آمده بود و از اولین روز می‌خواستند که به خیابان آمده و مزدوران را سرجایش خود بنشانند اما بنابرملاحظاتی اجازه ندادیم تا امروز در صحنه حضور پیدا کنند.

وی با قدردانی از نیروی‌های فراجا گفت: این عزیزان کاملا حرفه‌ای و تخصصی رفتار می‌کنند، بدون سلاح در مقابل کسانی که اسلحه حمل می‌کردند ایستادند، خوشبختانه در استان ما اتفاقی برای نیروهای فراجا نیفتاد آنها مشکلات را با دست خالی به جان خریدند.


نوشته شده در   دوشنبه 22 دي 1404  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode