ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 10 شهريور 1405
سه شنبه 10 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 11 آبان 1404     |     کد : 207573

عراقچی: تمایلی به مذاکرات مستقیم با واشنگتن نداریم

وزیر امور خارجه گفت: تمایلی به مذاکرات مستقیم با واشنگتن نداریم و می‌توانیم از طریق مذاکرات غیرمستقیم به توافق برسیم.

وزیر امور خارجه گفت: تمایلی به مذاکرات مستقیم با واشنگتن نداریم و می‌توانیم از طریق مذاکرات غیرمستقیم به توافق برسیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عراقچی در گفتگو با الجزیره، اظهار داشت: برای هر احتمالی آماده‌ایم و انتظار هرگونه رفتار خصمانه از رژیم صهیونیستی را داریم. رژیم اسرائیل بدون چراغ سبز آمریکا نمی‌توانست به ایران حمله کند. نتانیاهو جنایتکار جنگی است و ثابت کرده که اسرائیل دشمن واقعی منطقه است.

وی افزود: آماده مذاکره برای رفع نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای‌مان هستیم و از صلح‌آمیز بودن آن اطمینان داریم.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه امکان دستیابی به یک توافق عادلانه وجود دارد، اما واشنگتن شروط غیرقابل قبولی را مطرح کرده است، گفت: درباره برنامه موشکی‌مان مذاکره نخواهیم کرد و هیچ فرد عاقلی نمی‌تواند خلع سلاح آن را بپذیرد.

عراقچی عنوان کرد: نمی‌توانیم غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کنیم و آنچه با جنگ به دست نیامده، نمی‌تواند با سیاست داده شود.

وی گفت: تمایلی به مذاکرات مستقیم با واشنگتن نداریم و می‌توانیم از طریق مذاکرات غیرمستقیم به توافق برسیم.

وزیر امور خارجه عنوان کرد: مواد هسته‌ای همچنان زیر آوار تأسیسات هسته‌ای بمباران‌شده باقی مانده و به مکان دیگری منتقل نشده است.

وی یادآور شد: ما از استقلال سوریه و تمامیت ارضی آن حمایت می‌کنیم و تجاوز اسرائیل به این کشور را محکوم می‌کنیم.

 


نوشته شده در   يکشنبه 11 آبان 1404  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode