ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 14 آذر 1404
جمعه 14 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 7 آبان 1404     |     کد : 207543

قمی: پیوند اراده‌‎های مومنانه، خدمات بزرگی را در مسیر قرآنی رقم می‌زند

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: روزی زمینه خدمت در عرصه قرآنی فراهم شد و با حذف عناوین دستگاهی اتفاقات بزرگی رقم خورد، این مسیر با پیوند اراده‌های مومنانه می‌تواند دوباره شکل گیرد.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: روزی زمینه خدمت در عرصه قرآنی فراهم شد و با حذف عناوین دستگاهی اتفاقات بزرگی رقم خورد، این مسیر با پیوند اراده‌های مومنانه می‌تواند دوباره شکل گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین رونمایی و آغاز فعالیت رویدادهای ملی حفظ قرآن کریم کشور با حضور حجت‌الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، حجت‌الاسلام حمیدرضا ارباب سلیمانی، رئیس مرکز عالی قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، و استاد محمدمهدی بحرالعلوم، مسئول دبیرخانه ملی حفظ قرآن کریم، امروز سه شنبه در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

قمی با اشاره به حرکت همه نهادها سازمان‌ها و چهره‌های شناخته شده به سمت اجتماع مومنانه قرآنی گفت: از اینکه در محضر دغدغه‌مندان حفظ قرآن کریم حضور دارم، خرسندم. هدف اصلی از آمدنم به این جمع، تأکید بر این نکته بود که روزی این مجال و زمینه خدمت در عرصه قرآن فراهم شد و همه به سمتش رفتیم، عناوین دستگاهی را کنار زدیم و اتفاقی که برای نهضت زندگی با آیه‌ها رقم خورد از این دست بود. در مقطعی سیمای قرآن را داشتیم و در زمان دیگری آقای طباطبایی توانست اجتماع مومنانه قرآنی را رقم بزند.

قمی تأکید کرد: اشخاص و اساتید مهم هستند و ما نیز خادمان این حوزه محسوب می‌شویم. با تمام توان نیز جزو عوامل و خادمین این کار خواهیم بود.

وی در پایان گفت: این جلسه باید مبدأ خدمات و گشایش حرکت‌های جمعی باشد و اراده‌های مؤمنانه در این مسیر به هم پیوند بخورند؛ چرا که قطعاً برکاتی نیز در پی دارد.


نوشته شده در   چهارشنبه 7 آبان 1404  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode