جام جم آنلاين: نتايج يك مطالعه جديد تاييد ميكند كه افزودن گردو به رژيم غذايي روزانه خطر ابتلا به بيماري قلبي را كاهش داده و به پايين آوردن ميزان كلسترول مضر در خون كمك ميكند.
به گزارش ايسنا، متخصصان در اين مطالعه تشريح كردند وقتي شما يك وعده غذايي ميخوريد كه حاوي مقدار زيادي چربي اشباع شده است اگر پس از آن يك مشت گردوي خام مصرف كنيد ميتواند امكان آسيب ناشي از اين چربي مضر به عروق خوني خود را تا حد قابل ملاحظهاي محدود كنيد.
در هر50 گرم گردو كمتر از 4 گرم چربي اشباع شده وجود دارد اما به اين دليل كه تمام مغزهاي خشكبار سرشار از كالري هستند لذا توصيه ميشود كه اعتدال در مصرف آنها امري ضروري است.
مغز گردو سرشار از آنتي اكسيدانها، چربيهاي امگا -3 و اسيد آلفا لنيولئيك است. شما ميتوانيد از گردو در وعده غذايي صبحانه استفاده كنيد. به جاي ريختن گوشت داخل سالاد مقداري گردوي تازه به آن بيفزاييد و به جاي سوسيس و تخم مرغ و گوشت فرآوري شده، پروتئين مورد نياز بدنتان را از گردو دريافت كنيد.