ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 14 آذر 1404
جمعه 14 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 27 مهر 1404     |     کد : 207462

بازدید از موسسه مهد قرآن عنوان شد:

ایجاد نهضت قرآنی در استان از اولویت های تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی

حجت الاسلام سید حسن اصل نژادی مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در بازدید از موسسه مهد قرآن و عترت استان، با رحیم وظیفه شعاع از اساتید برجسته قرآنی و مدیر این موسسه دیدار و گفت و گو کرد.

حجت الاسلام سید حسن اصل نژادی مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در بازدید از موسسه مهد قرآن و عترت استان، با رحیم وظیفه شعاع از اساتید برجسته قرآنی و مدیر این موسسه دیدار و گفت و گو کرد.

به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام اصل نژادی در این دیدار ضمن تقدیر از فعالیت های ارزشمند موسسه مهد قرآن، بر لزوم ایجاد نهضت قرآنی در استان تاکید و تصریح کرد: ایجاد یک مجتمع بزرگ قرآنی،برگزاری همایش معظم قرآنی در استان و استفاده از ظرفیت رسانه از جمله صدا و سیما برای ترویج و اشاعه بیش از پیش آموزه های قرآنی از مهمترین اولویت های مجموعه تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در حوزه امور قرآنی خواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به اجرای طرح قرآنی «زندگی با آیه ها» گفت: این طرح که با رویکرد و محتوای تدبر در آیات الهی توسط سازمان تبلیغات اسلامی اجرا می شود، می تواند بستر همکاری مشترک بیش از پیش را با موسسات قرآنی همچون مهد قرآن و عترت آذربایجان شرقی را فراهم کند.

رحیم وظیفه شعاع مدیر موسسه مهد قرآن و عترت استان نیز در این دیدار ضمن ارایه گزارشی مختصر از روند فعالیت های این موسسه در بیش از دو دهه گفت: فضای عمومی استان و تبریز و به تبع آن حوزه قرآنی نیازمند تحول و پویایی است و امیدواریم این مهم با حضور حجت الاسلام اصل نژادی و با راهبری مجموعه تبلیغات اسلامی استان رخ دهد.
 


نوشته شده در   يکشنبه 27 مهر 1404  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode