ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
دوشنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۳:۴۵ مانده تا غروب خورشید   
۰۳:۵۶:۱۶اذان صبح
۰۵:۳۳:۰۹طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۵۷اذان ظهر
۱۹:۱۱:۴۹غروب خورشید
۱۹:۳۲:۱۵اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳     |     کد : ۲۰۵۷۴۱

نشست تخصصی کمیته افکارسنجی و رصد شاخص‌های فرهنگی آذربایجان‌شرقی برگزار شد

هفتمین نشست تخصصی کمیته افکار سنجی و رصد شاخص‌های فرهنگی استان با حضور اعضای کمیته و مسئول قرارگاه تحول اجتماعی شهید اسدالهی امروز، اول اسفندماه به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی برگزار شد.

 هفتمین نشست تخصصی کمیته افکار سنجی و رصد شاخص‌های فرهنگی استان با حضور اعضای کمیته و مسئول قرارگاه تحول اجتماعی شهید اسدالهی امروز، اول اسفندماه به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی برگزار شد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، هفتمین نشست تخصصی کمیته افکار سنجی و رصد شاخص‌های فرهنگی استان با حضور اعضای کمیته و مسئول قرارگاه تحول اجتماعی شهید اسدالهی امروز، اول اسفندماه به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی برگزار شد.

داود طالبی، مسئول قرارگاه تحول اجتماعی شهید اسدالهی در این نشست به اشاره به رسالت‌های قرارگاه در حوزه آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی گفت: قرارگاه تحول اجتماعی شهید اسداللهی استان آذربایجان‌شرقی به‌دنبال ایجاد حرکت عمومی مردم و تنظیم‌گری با هدف تحقق پیشرفت، عدالت و مقابله هوشمند با آسیب‌ها و سالم‌سازی زیست بوم اجتماعی با رویکرد محله محور است.

وی همچنین ادامه داد: توانمندسازی مجموعه‌های مردمی در محلات، نقطه‌زنی هوشمند و دقیق برای نقاط آسیب شکل گرفته در محله با استفاده از ظرفیت‌ها و هماهنگی حداکثری دستگاه‌ها و ظرفیت‌های مردمی از دیگر اهداف این مجموعه است.

طالبی همچنین با اشاره به اینکه قرارگاه در هشت محله شهر تبریز با عنوان محلات هدف قرارگاه تحول اجتماعی فعالیت می‌کند، افزود: قرارگاه تحول اجتماعی به این نتیجه رسیده است که جهت پیشبرد امور و تغییر و تحول باید نگاه ۱۰ عرصه‌ای داشت و برای  ایجاد تحول در محلات صرفاً نمی‌شود به معنویت و اخلاق آن پرداخت، بله باید علاوه بر معنویت و اخلاق به اقتصاد، معیشت، سبک زندگی، هویت، مباحث امنیتی، مباحث حقوقی و قضایی، مباحث بهداشت و سلامت و مسائل علمی و تربیتی پرداخت که به عنوان ۱۰ عرصه تحول قابل مشاهده است.

وی با بیان اینکه قرارگاه تحول اجتماعی برای هر یک از محلات هدف شناسنامه‌ای تنظیم کرده و وضع موجود تمام عرصه‌ها در آن قابل مشاهده است، گفت: حل مسائل محله باید با توانمندی کنش‌گران محله صورت ‌پذیرد که بتوانند با ظرفیت‌های مردمی به کمک حاکمیت مسائل را حل کنند.

همچنین در این نشست پروپوزال طرح شناسایی اولویت‌های مسائل فرهنگی و اجتماعی استان توسط محمد میرزاخانی، مدیر گروه جامعه شناسی پژوهشکده توسعه و برنامه‌ریزی جهاددانشگاهی ارائه و توسط اعضا مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در ادامه جلسه مدل و روش قرارگاه تحول اجتماعی در رابطه با رصد و سنجش افکار عمومی مورد بررسی قرار گرفته و مدل شناخت صحنه و شناسایی آنلاین و بروز قرارگاه تحول اجتماعی شهید اسداللهی مورد مباحثه اعضای کمیته قرار گرفت.


نوشته شده در   پنجشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۳  توسط   کاربر ۱   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...