ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 10 شهريور 1405
سه شنبه 10 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 21 آذر 1403     |     کد : 205131

استاندار آذربایجان‌شرقی:

قرآن عامل افزایش عقلانیت در جامعه است

استاندار آذربایجان‌شرقی عمل به قرآن را موجب افزایش عقلانیت و علم آموزی دانست و گفت: همواره در قرآن به تفکر، تدبر و علم آموزی توصیه اکید شده است ...

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان‌شرقی عمل به قرآن را موجب افزایش عقلانیت و علم آموزی دانست و گفت: همواره در قرآن به تفکر، تدبر و علم آموزی توصیه اکید شده است و با گسترش آموزه های دینی، نابرابری های اجتماعی و ناعدالتی ها کاسته و برکت های الهی افزایش پیدا می‌کند.

بهرام سرمست روز سه‌شنبه ۲۰ آذرماه در مراسم افتتاحیه چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بخش آقایان با بیان اینکه برگزاری این دوره از مسابقات نه یک وظیفه سازمانی بلکه ادای دین به دین مبین اسلام است، افزود: قرآن کتاب الهی عمل به ارزش های اخلاقی را توصیه کرده و پیام آن برای تمامی انسان ها راه گشاست.

وی برگزاری این مسابقات را فرصتی استثنایی برای تجلی هنر تلاوت، تدبر معانی ژرف قرآن و انسجام ملت های مسلمان دانست و ادامه داد: برگزاری این دوره از مسابقات قدمی در راستای انتقال فرهنگ‌ دینی، معنویت، گامی اساسی برای ساختن جامعه پایدار اخلاق مدار و سرشار از معنویت است 

وی با تشریح دستاوردهای برگزاری این مسابقات، ترویج ارزش های اخلاقی را مهم‌ترین هدف دانست و گفت: ارزش های اخلاقی حلقه مفقودی زنجیره تعالی و اعتلای فرهنگ دینی در جوامع کنونی است که آیات قرآن سرشار از توصیه هایی در باب صداقت، عدالت، بردباری و گسترش است و این تعالیم زمینه ساز ایجاد تعامل و ثبات در جامعه خواهد شد.

سرمست قرآن را منبع آرامش، اطمینان و معنویت دانست و گفت: آیات الهی قرآن مایه اطمینان قلب ها و موجب کاهش آلام و استرس ها است.

وی تعالیم قرآنی را موجب تحکیم روابط اجتماعی، احسان به والدین، کمک به نیازمندان، رعایت حقوق همسایگان و رعایت حق الناس دانست و گفت: مبارزه با انحرافات اجتماعی، تربیت نسل جوان متعد و مومن از ثمرات قرآن کریم است.

وی تصریح کرد: قرآن محور وحدت در جوامع بشری مسلمان است که ما باید برای ایجاد همدلی و وفاق از آن بهره‌مند شویم.

حجت الاسلام و المسلمین سید شهاب‌الدین حسینی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه آذربایجان شرقی نیز در این مراسم، تبریز را اولین پایتخت جهان تشیع، شهر لبریز از غیرت و ولایت، شهر صاحب سر امیرالمومنین علامه محمدتقی جعفری و علامه طباطبایی عنوان کرد و گفت: خرسندیم که از دوازدهم آذرماه میزبان بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی و مذهبی کشور هستیم.

وی از استقبال پرشور مردم از روند برگزاری مسابقات قرآن ابراز خرسندی کرد و افزود: دیروز نوزدهم آذرماه بخش خواهران با استقبال بی‌نظیر عاشقان قرآن به پایان رسید و امروز نیز مسابقات بخش آقایان با حضور متسابقین سراسر کشور آغاز خواهد شد

وی میزبانی مسابقات سراسری قرآن کریم را مرهون شهدای خدمت دانست و گفت: بعد از شهادت جانسوز شهدای خدمت رییس جمهور، وزیر امورخاجه، امام جمعه محبوب و معتبر تبریز آیت الله آل‌هاشم و استاندار فقید آذربایجان‌شرقی شهید مالک رحمتی، بنده پیشنهاد میزبانی مسابقات را به آیت الله خاموشی رییس سازمان اوقاف و امور خیریه دادم که با موافقت ایشان همراه شد؛ در این راستا استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز بعد از ۱۰ سال ‌و سی و هفتمین دوره، دوباره افتخار میزبانی را بدست آورد.

هشتم آذرماه اولین محفل قرآنی در قالب یادواره شهدا در کنار مرقد آیت الله آل‌هاشم و با تجلیل و قدردانی از پدر گرانقدر امام جمعه محبوب، آیت‌الله آل‌هاشم و خانواده شهید مالک رحمتی شروع شد. 

وی به برگزاری برنامه های متنوع فرهنگی‌ و مذهبی در سراسر استان اشاره کرد و افزود: طبق شعار برگزاری مسابقات همزمان با برگزاری مسابقات، هر مدرسه، هر اداره و هر هیأت مذهبی تبدیل به یک محفل قرآنی خواهد شد.

وی ادامه داد: قرآن کریم روح انسان را از فرش به عرش و از زمین به آسمان می‌برد و در این راستا جان و دل جوانان، نوجوانان و کودکان با حفظ قرآن کریم مانوس پیدا می‌کند و امیدواریم شاهد پیشرفت ایران اسلامی زیر سایه قرآن کریم باشیم.


برچسب ها
نوشته شده در   چهارشنبه 21 آذر 1403  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode