ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 5 آذر 1403
دوشنبه 5 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 7 آذر 1402     |     کد : 202370

نشست بررسی «تحولات جبهه مقاومت بعد از عملیات طوفان الاقصی» برگزار شد

به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، نشست بررسی «تحولات جبهه مقاومت بعد از عملیات طوفان الاقصی» در دانشگاه تبریز برگزار شد.

ایسنا/آذربایجان شرقی به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، نشست بررسی «تحولات جبهه مقاومت بعد از عملیات طوفان الاقصی» در دانشگاه تبریز برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی نظری، دوشنبه، ششم آذرماه در این نشست به تشریح دیدگاه قرآن کریم در خصوص یهودیان پرداخت.

وی خاطرنشان کرد: یهود، خود را تفکر و ژن برتر دانسته و مالک زمین می‌داند. با این تفکر اگر روزی قوم یهود، کشتار مسلمانان را به اتمام برساند قطعا در ادامه مسیحیان را نیز نابود می‌کند.

وی با اشاره به تاریخ قوم بنی اسرائیل اظهار کرد: هیچ قومی به اندازه بنی اسرائیل، ماتریالیست نبوده است.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم تبیین جریان هولوکاست، افزود: باید بررسی کرد که چرا بعد از جریان هولوکاست، یهودیان به مناطقی چون آنگولا و دیگر کشورها نرفتند و به فلسطین آمدند.

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: جالب است که قراردادهای صلح دهه‌هاست که میان اسرائیل و فلسطین امضا می‌شود و اسرائیل، سرزمین فلسطین را قبول دارد اما هیچ یک از این قراردادها به نتیجه نرسیده و با امضا کردن آن‌ها، بیشتر بر سر فلسطینیان کلاه گذاشته‌اند.

وی با گذری با زندگینامه شهیدچمران، تشریح کرد: شهید چمران وقتی به لبنان سفر کرد و در سرزمین‌های خاور میانه حضور یافت، گفت" خدایا با یک دنیا آرزو قدم به این سرزمین گذاشتم، آرزوهای پاک، آرزوهای مقدّس، آرزوهای خدایی که هیچ رنگی از خودخواهی و کوته نظری نداشت. آرزو داشتم که در راه انقلاب فلسطین جانفشانی کنم و جان خود را وثیقه آزادی فلسطین قرار دهم. آرزو داشتم که با پای پیاده به قدس سفر کنم و آن جا خدای بزرگ را سجده کرده و از لطف و رحمتش سپاسگزاری کنم. آرزو داشتم که در راه عدل و عدالت مبارزه کنم و یار و یاور محرومین و بینوایان و دل شکسته گان باشم. آرزو داشتم که مدینه فاضله‌ای به وجود آورم که بر آن عدالت سایه افکند، چشمه عشق و محبّت سرزمین سینه‌های پاک انسان‌ها را آبیاری کند، حقد و حسد، تهمت و کفر، جهل و ظلم از زمین رخت بربندد.

وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی نیز اظهار کرد: حماس در این عملیات تنها با یک چهارم نیروهایش حضور داشت. گردان‌های این نیروی مبارز، نیروهای حزب الله لبنان، حشدالشعبی و یمن هنوز عمل نکرده‌اند و احتمالا شاهد طوفان الاقصایی در دریا نیز باشیم که تاکنون عملیاتی نشده است.

نظری گفت: امیدواریم که آتش بس این جنگ ادامه یابد. هرچند که جریان تندی در اسرائیل حاکم است که نمی‌گذارند این آتش بس ادامه یابد و تلاش می‌کنند تا به محض تمام شدن زمان آن، وارد عمل شوند. از سویی آزادی اسرا نیز احتمالا بر اسرائیل برای ادامه ندادن به جنگ فشار وارد می‌کند.

گفتنی است، در ادامه این نشست مستند «وداع با اسلحه»  به کارگردانی امیر حسین کاربخش راوری  اکران شد که روایتی مستند از زندگی و زمانه یاسر عرفات، مؤسس و رهبر جنبش فتح و رئیس دولت خودگردان فلسطین است. در این مستند، سیر دگرگونی عرفات از یک مبارز به یک سیاستمدار، سیر تاسیس جنبش فتح، سیر مذاکرات صلح عرفات و رژیم صهیونیستی، انتخاب عرفات به عنوان رییس دولت خودگردان، اختلافات فتحی شقاقی رییس جنبش جهاد اسلامی و عرفات و ... مورد بررسی قرار می‌گیرند.


نوشته شده در   سه شنبه 7 آذر 1402  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode