ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
يکشنبه ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۳:۱۷ مانده تا اذان ظهر   
۰۳:۴۶:۴۵اذان صبح
۰۵:۲۶:۰۵طلوع خورشید
۱۲:۲۲:۱۴اذان ظهر
۱۹:۱۷:۲۴غروب خورشید
۱۹:۳۸:۰۸اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۲     |     کد : ۲۰۱۶۱۵

روزهای مریخ کوتاه تر شده است

داده های لندر اینسایت ناسا نشان می دهد چرخش مریخ به طرز عجیبی هر سال سریع تر شده و در نتیجه این امر، طول روزهای مریخی اندکی کوتاه تر شده است.

داده های لندر اینسایت ناسا نشان می دهد چرخش مریخ به طرز عجیبی هر سال سریع تر شده و در نتیجه این امر، طول روزهای مریخی اندکی کوتاه تر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، تحقیق مذکور در ژورنال نیچر منتشر شده و نشان می دهد چرخش مریخ روی محورهای آن سالانه حدود ۴ میلی میکروثانیه سرعت گرفته اند. این امر به معنای آن است که روز مریخی هر سال به اندازه کسری از یک میلیونم ثانیه کوتاهتر می شود.

محققان از جمله پژوهشگران آزمایشگاه JPL ناسا هنوز مطمئن نیستند چه چیزی سبب این اندک افزایش سرعت حرکت مریخ می شود.

بروس بندرت یکی از مولفان ارشد پژوهش می گوید: من برای مدت طولانی درگیر تلاش‌ها برای رساندن یک ایستگاه ژئوفیزیکی مانند اینسایت به مریخ بوده‌ام، و نتایجی مانند این باعث می‌شود این مدت زمان فعالیت، ارزشش را داشته باشد.

طبق این تحقیق تخمین زده می شود عواملی مانند تجمیع یخ روی قطب های مریخ یا موارد دیگر دلیل افزایش سرعت چرخش سیاره باشند.

در تحقیق جدید داده های اینسایت، ۹۰۰ روز مریخی را برای وجود تغییرات مورد ارزیابی قرار داده است.


برچسب ها
نوشته شده در   چهارشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۲  توسط   کاربر ۱   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...