ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 مرداد 1403
سه شنبه 2 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 1 مرداد 1402     |     کد : 201490

ایلان ماسک می‌خواهد با پیوند اندام‌های رباتیک، انسان‌ها را سایبورگ کند

ایلان ماسک ایده تولید محصولات جدیدی را در شرکت تسلا مطرح کرده است...

ایلان ماسک ایده تولید محصولات جدیدی را در شرکت تسلا مطرح کرده است که بسیار جذاب به‌نظر می‌رسند. او می‌گوید می‌توان از توسعه ربات انسان‌نمای اپتیموس برای ساخت اعضای بدن رباتیک استفاده کرد. این اندام‌ها در کنار تراشه‌های مغزی نورالینک می‌توانند مثلاً به‌جای دست یا پای قطع‌شده در انسان‌ها استفاده شوند و سایبورگ‌ها را بسازند. در جلسه مالی اخیر تسلا، یکی از سرمایه‌گذاران از ایلان ماسک پرسید که وضعیت پیشرفت ربات اپتیموس به کجا رسیده و چند ربات تاکنون تولید شده است. اگرچه ماسک پاسخ دقیقی به این سؤال نداد، اما ایده جذاب دیگری را برای تولید اندام‌های پروتز رباتیک مطرح کرد. مدیرعامل تسلا می‌گوید با ترکیب تراشه مغزی نورالینک و اندام‌های رباتیک تسلا می‌توان به افرادی که دچار قطع عضو شده‌اند، اجازه داد تا از اندام‌هایی حتی بهتر از اندام‌های اصلی و طبیعی خود بهره‌مند شوند: «باور داریم که اساساً می‌توانیم یک بدن سایبورگ ارائه کنیم که فوق‌العاده توانمند است.»
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب  :ایلان ماسک ایده تولید محصولات جدیدی را در شرکت تسلا مطرح کرده است که بسیار جذاب به‌نظر می‌رسند. او می‌گوید می‌توان از توسعه ربات انسان‌نمای اپتیموس برای ساخت اعضای بدن رباتیک استفاده کرد. این اندام‌ها در کنار تراشه‌های مغزی نورالینک می‌توانند مثلاً به‌جای دست یا پای قطع‌شده در انسان‌ها استفاده شوند و سایبورگ‌ها را بسازند.

به گزارش بیزنس اینسایدر، در جلسه مالی اخیر تسلا، یکی از سرمایه‌گذاران از ایلان ماسک پرسید که وضعیت پیشرفت ربات اپتیموس به کجا رسیده و چند ربات تاکنون تولید شده است. اگرچه ماسک پاسخ دقیقی به این سؤال نداد، اما ایده جذاب دیگری را برای تولید اندام‌های پروتز رباتیک مطرح کرد.

مدیرعامل تسلا می‌گوید با ترکیب تراشه مغزی نورالینک و اندام‌های رباتیک تسلا می‌توان به افرادی که دچار قطع عضو شده‌اند، اجازه داد تا از اندام‌هایی حتی بهتر از اندام‌های اصلی و طبیعی خود بهره‌مند شوند: «باور داریم که اساساً می‌توانیم یک بدن سایبورگ ارائه کنیم که فوق‌العاده توانمند است.»

نورالینک درحال‌حاضر مشغول کار روی فناوری‌های پیشرفته‌ای برای کاشت تراشه‌ها در مغز است تا برای افرادی که دچار ناتوانی‌های فیزیکی هستند، ارتباط با کامپیوتر را امکان‌پذیر کند.

گفتنی است که ماسک تاکنون وعده عرضه فناوری‌های مختلفی را داده که هنوز برخی از آن‌ها را در جهان واقعی ندیده‌ایم. برای مثال، او سال‌ها پیش گفته بود که سیستم رانندگی خودکار در اتومبیل‌های تسلا در آستانه عرضه است. تولید خودروی تسلا رودستر هم نسبت به برنامه مدنظر ماسک خیلی کُندتر پیش رفته است.

ایلان ماسک در این جلسه که با سرمایه‌گذاران تسلا برگزار شد، اعلام کرد که اطمینان دارد ربات اپتیموس از سال آینده در کارخانه‌های تسلا برای انجام کارهای مفید استفاده خواهد شد. بااین‌حال، باید صبر کنیم تا ببینیم این وعده به چه شیوه‌ای محقق می‌شود و بعد در مراحل بعدی تسلا چگونه می‌تواند وارد حوزه توسعه اندام‌های رباتیک برای ایجاد سایبورگ‌ها شود.

منبع: دیجیاتو


نوشته شده در   يکشنبه 1 مرداد 1402  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode