شرکت سازندهی چت جیپیتی در یک شرکت تولید کننده رباتهای انساننما سرمایهگذاری کرده است و اکنون تصاویری منتشر شده که شاید نشان دهندهی ظاهر فیزیکی این هوش مصنوعی جنجالبرانگیز باشد.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلیمیل، خالق چت جیپیتی، ۲۴ میلیون دلار در شرکت فناوری انسان نمای ۱X سرمایهگذاری کرده است و ممکن است ظاهر فیزیکی این هوش مصنوعی قدرتمند چیزی شبیه به تصاویر زیر باشد.
شرکت «OpenAI»، در شرکت ۱X سرمایه گذاری کرده است. این شرکت قرار است پس از موفقیت این چتبات آنلاین، رباتهای انسان نمایی را برای انجام کارهای انسانی طراحی کند.
این ربات که ایو(EVE) نام دارد میتواند اشیاء را بردارد و جعبهها را بسته و باز کند و برای کار در کنار انسانها طراحی شده است.
ظاهر فیزیکی هوش مصنوعی «چت جیپیتی» چگونه خواهد بود؟
برد لایتکپ(Brad Lightcap)، مدیر اجرایی شرکت OpenAI در بیانیهای گفت: ۱X در خط مقدم افزایش نیروی کار از طریق استفاده از فناوریهای ایمن و پیشرفته در حوزهی رباتیک است.
این شرکت قصد دارد از این بودجه برای افزایش تولید اولین ربات تجاری خود به نام ایو در نروژ و آمریکای شمالی استفاده کند و یک ربات دو پای دیگر به نام نئو(NEO) بسازد.
کارشناسان پیشنهاد کردهاند که ایو و نئو میتوانند جایگزین کارگران باشند.
ایو برای حرکت و دستکاری اشیا به آرامی، تعامل با اجسام نرم مانند انسان و انجام کارهای تکراری طراحی شده است. این ربات انسان نما با استفاده از واقعیت مجازی کنترل میشود و یک اپراتور رباتها در مرکز کنترل از طریق چشمهای دوربین آن نظارت میکند.
این شرکت در حال استخدام متخصصان هوش مصنوعی است.
ظاهر فیزیکی هوش مصنوعی «چت جیپیتی» چگونه خواهد بود؟
بسیاری از کارشناسان بر این باورند که مدلهای زبانی بزرگ مانند چت جیپیتی نحوهی استفاده ما از رباتها و تعامل با آنها را تغییر میدهد.
در اوایل سال جاری، مایکروسافت که ۱۰ میلیارد دلار در OpenAI سرمایهگذاری کرده است، نشان داد که محققان از چت جیپیتی برای کنترل رباتها استفاده میکنند. رباتها به دستورات زبانی ساده پاسخ میدادند.
مایکروسافت گفت: ما میخواهیم به مردم کمک کنیم تا بدون نیاز به یادگیری زبانهای برنامهنویسی پیچیده یا جزئیات مربوط به سیستمهای رباتیک، راحتتر با رباتها تعامل داشته باشند.
چالش کلیدی در آموزش چت جیپیتی این است که چگونه مشکلات را با توجه به قوانین فیزیک و زمینهی محیط عملیاتی، حل کند.
ربات ایو از شرکت ۱X اولین ربات اندروید انساننما خواهد بود.