رئیس دانشگاه ایلام گفت: رسانههای داخلی وظیفه و رسالت سنگینی در تبیین هنرمندانه و جهاد تبیین به عنوان نیازی فوری بر عهده دارند و همپای دانشگاهیان در این زمینه نقشآفرینی میکنند.
طاهر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلامبه گزارش ایکنا از ایلام، طاهر علیمحمدی، رئیس دانشگاه ایلام، امروز، ۲۳ اسفند در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: بدون شک امنیت، اقتدار و عزت نظام اسلامی که ما امروز شاهدش هستیم، مدیون خون مطهر شهدا و مقاومت و صبر و پشتیبانی خانوادههای محترم شهدا و ایثارگران و جانبازان است و هرگونه رشد و پیشرفتی که بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند ایران اسلامی حاصل شده به نوعی مدیون شهداست بنابراین شهدا و خانوادههای آنها در ثواب این رشد و پیشرفت شریک هستند.
وی گفت: بدون شک رسانه ظرفیت بسیار عظیمی است که میتواند در نظام مقدس اسلامی در تدوین مسائل کمک کنند چرا که رسالت رسانه حقیقتیابی است.
رئیس دانشگاه ایلام تصریح کرد: رسانههای غربی تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا جاهلیت و فریب را به خورد جوانان بدهند که رسانههای داخلی وظیفه و رسالت سنگینی در تبیین هنرمندانه و جهاد تبیین به عنوان نیازی فوری بر عهده دارند و همپای دانشگاهیان در این زمینه نقشآفرینی میکنند.
علیمحمدی ادامه داد: دانشگاه ایلام در ابتدا با عنوان آموزشکده دامپروری ایلام و از سال ۱۳۵۵ به عنوان تنها دانشکده مستقل دامپروری و شاخهای از دانشگاه رازی کرمانشاه شروع به فعالیت کرد که پس از انقلاب فرهنگی این آموزشکده به دانشکده کشاورزی ارتقاء یافت و در سال ۱۳۷۱ با توجه به اهداف انقلاب اسلامی مبنی بر توسعه فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی مناطق محروم و به برکت سفر مقام معظم رهبری به استان ایلام این دانشکده از دانشگاه رازی مستقل و به دانشگاه ایلام ارتقاء یافت.
وی با بیان اینکه در حال حاضر دانشگاه ایلام دارای ۱۲۰ رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری است، تصریح کرد: هم اکنون هشت هزار دانشجو در مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه ایلام ادامه داد: این دانشگاه در حال حاضر دارای ۷ دانشکده شامل نفت و گاز، کشاورزی، ادبیات و علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پایه، پیرادامپزشکی و الهیات است.
رئیس دانشگاه ایلام تصریح کرد: از آبان ۱۴۰۰ که اینجانب مدیریت این دانشگاه را بر عهده گرفتم، چالشهای عمدهای داشتیم که یکی از این چالشها کسری بودجه بود که به دلیل اعمال همسانسازی حقوق اساتید شاهد آن بودیم که حل شد.
علیمحمدی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با تبدیل وضعیت ایثارگران با کسری بودجه مواجه شدیم که ۱۱ میلیارد منفی بود، اما با تلاش ۴ ماهه آخر در سال ۱۴۰۰، موفق شدیم از ردیفهای متفرقه وزارت، بودجه اخذ کنیم و خوشبختانه این منفی صفر شد و دیگر کسری نداریم.
وی گفت: یکی از چالشهای دیگر دو پروژه عمرانی بود که ناتمام ماندند؛ یکی پروژه دانشکده علوم پایه و دیگری پروژه توسعه دانشکده ادبیات و علوم انسانی است که چند سالی است راکد مانده است.
رئیس دانشگاه ایلام ادامه داد: متأسفانه در سفر اول رئیس جمهور به ایلام، دانشگاه ایلام هیچ پروژهای نداشت و پیگیری خاصی انجام نگرفته بود که بتوانند مصوبهای بگیرند و ما لطمه دیدیم که اولین کار من بعد از پیگیری کسریها، این موضوع بود. با وزیر و معاون مالی رایزنی شد و از طرق مختلف پیگیری کردیم و با همکاری استانداری ایلام موفق شدیم برای دانشکده علوم پایه ۲۰ میلیارد اعتبار مصوب کنیم که ۷ میلیارد آن تخصیص گرفته و با اجرای مناقصه روند کار تکمیل دانشکده شروع شده و امیدواریم این پروژه را سر موقع به انجام برسانیم.
علیمحمدی گفت: برای دانشکده ادبیات که پروژهای استانی است، در دوره مدیریت اول بنده تفاهم نامهای امضا شد و هم وزارت و هم استان موظف شدند کمک کنند و پروژه ۵۰ درصد پیشرفت داشت، اما نیمه تمام باقی مانده بود که آن را در متمم سفر رئیسجمهور قرار دادیم. الان برای ماده ۲۰۳ اقدام شده و ۱۵ میلیارد وزارت و ۱۰ میلیارد از طرف استان اختصاص یافته است.
وی تصریح کرد: یکی از دیگر از مشکلات ما مجتمع واقع در جاده مهران است که به همان شکل باقی مانده و در دیدار با وزیر علوم ۱۰ میلیارد برای بهسازی آن گرفته شده و امیدواریم در ۶ ماهه اول سال بعد بهسازی شود.
رئیس دانشگاه ایلام تصریح کرد: یکی دیگر از چالشهای ما فرسودگی شبکه آب و فاضلاب کل دانشگاه است که تعمیر میخواست. بخشی از این لولهها تعویض شد و فضای اداری سازمان مرکزی با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیون تومان تعمیر شد.
علیمحمدی همچنین از تعمیر خوابگاه شهید چمران با ۸۵۰ میلیون تومان، راهاندازی کتابخانه و دانشکده الهیات با ۹۰۰ میلیون تومان خبر داد.