ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۴:۲ مانده تا اذان ظهر   
۰۴:۰۰:۱۴اذان صبح
۰۵:۳۸:۱۱طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۲۰اذان ظهر
۱۹:۲۰:۱۹غروب خورشید
۱۹:۴۰:۴۶اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : سه شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۱     |     کد : ۱۹۹۶۳۰

رئیس مجمع نمایندگان شمالغرب کشور مطرح کرد؛

قدردانی ازحمایتهای سازمان تبلیغات اسلامی ازتشکل‌های فرهنگی ومذهبی

رئیس مجمع نمایندگان شمالغرب کشور با قدردانی از حمایت‌های سازمان تبلیغات اسلامی از تشکل‌های فرهنگی و مذهبی گفت: انجمن‌های اسلامی پایگاه انقلاب هستند.

رئیس مجمع نمایندگان شمالغرب کشور با قدردانی از حمایت‌های سازمان تبلیغات اسلامی از تشکل‌های فرهنگی و مذهبی گفت: انجمن‌های اسلامی پایگاه انقلاب هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا میر تاج الدینی صبح امروز یک شنبه در نشست انجمن‌های اسلامی کارخانجات آذربایجان شرقی که با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید محمود حسینی مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی برگزار شد، گفت: انجمن‌های اسلامی پایگاه مستحکم انقلاب اسلامی هستند و از ابتدای تأسیس شاهد حرکت‌های تأثیرگذار این تشکل در مقاطع مختلف تاریخ انقلاب اسلامی بودیم.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: جا دارد از حمایت‌های سازمان تبلیغات اسلامی از تشکل‌های فرهنگی و مذهبی به خصوص انجمن اسلامی قدردانی کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین میر تاج الدینی سپس گفت: در آستانه ۴۴ سالگی انقلاب اسلامی قرار داریم و از ابتدای پیروزی انقلاب شاهد توطئه‌های مختلف دشمنان بودیم.

وی گفت: ابتدا دشمن سراغ مسائل قومیتی رفت، سپس تحریم‌ها را شروع کردند و بعداز آن سراغ شبیخون فرهنگی رفتند. اکنون نیز نوبت به جنگ فرهنگی و اقتصادی رسیده است.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: توطئه‌های دشمنان تمام شدنی نیست و باید در این خصوص هوشیار باشیم.

میرتاج الدینی با اشاره به اهمیت جنگ فرهنگی دشمن اظهار داشت: باید در جنگ فرهنگی روی آموزش و پرورش کار کرد. تهاجم فرهنگی دشمن جدی است و امروز شاهد جنگ جدید در این عرصه هستیم که تهاجم فرهنگی و اقتصادی را باهم درخود جای داده است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: رویکرد جنگ فعلی علیه ایران، شناختی است. دشمن تلاش می‌کند شناخت و بصیرت افراد را تحریف کند تا این درخت تنومند نظام از داخل موریانه بزند.

وی گفت: در مقابله با جنگ شناختی باید جهاد تبیین را در اولویت قرار دهیم. در جهاد تبیین باید دستاوردهای نظام تشریح شود. دروغ و تحریف ابزار اصلی رسانه‌های دشمن است.


نوشته شده در   سه شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۱  توسط   کاربر ۱   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...