ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 4 آذر 1403
يکشنبه 4 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 14 مرداد 1400     |     کد : 196486

دعای یک فیزیکدان

ستاره‌ها می‌توانند ابزار ارتباطی بیگانگان باشند

یک فیزیکدان می‌گوید فرازمینی‌های پیشرفته می‌توانند نور ستارگان را برای ارسال پیام به یک تمدن پیشرفته دیگر دستکاری کنند.

یک فیزیکدان می‌گوید فرازمینی‌های پیشرفته می‌توانند نور ستارگان را برای ارسال پیام به یک تمدن پیشرفته دیگر دستکاری کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، بر اساس مقاله‌ای که هفته گذشته توسط "تری رودولف" فیزیکدان کوانتومی "امپریال کالج لندن" منتشر شد، یک تمدن بیگانه پیشرفته می‌تواند نور خارج شده از ستارگان را تغییر دهد تا بتواند در فواصل بسیار زیاد ارتباط برقرار کند.

ایده وی این است که بیگانگان ممکن است از فوتون‌های درهم‌تنیده از ستارگان مختلف برای ارسال پیام‌هایی استفاده کنند که به نظر می‌رسد به صورت تصادفی به ما تماشاگران چشمک می‌زنند. در حالی که این یک حدس و گمان محض است، اما از نظر فیزیک و از نظر فنی قابل تصور است.

"رودولف" می‌گوید، انکسار و پراش فوتون‌ها درهم‌تنیدگی بسیار مفیدی را توزیع می‌کند. درهم‌تنیدگی کوانتومی زمانی اتفاق می‌افتد که دو یا چند ذره به شکل خاصی به هم متصل می‌شوند و هر چقدر هم که با هم فاصله داشته باشند، رفتار مشابهی دارند و مشاهدات و بررسی یکی از ذرات درهم‌تنیده می‌تواند به طور خودکار اطلاعات مربوط به ذرات درهم‌تنیده دیگر را نیز فاش کند و هر اقدامی که روی یکی از این ذرات انجام شود، همیشه بر بقیه ذرات درهم‌تنیده نیز تأثیر می‌گذارد.

گیرنده‌های حالت‌های انتشار -نحوه انتقال سیگنال‌های رادیویی از آنتن ارسال کننده به آنتن دریافت کننده- ممکن است محاسبات کوانتومی توزیع شده را فقط با استفاده از نور خطی و شمارش فوتون انجام دهند. در حالی که محاسبه توزیع شده نیاز به ارتباط سنتی بین گیرنده‌ها دارد، درست مانند محاسبات استاندارد مبتنی بر اندازه گیری، این ارتباط بر اساس نتایج کاملاً تصادفی است و بنابراین ممکن است با نویز اشتباه گرفته شود.

نظریه "رودولف" بر این ایده استوار است که یک تمدن محتاط می‌تواند پراکندگی درهم‌تنیدگی فوتونی خود را با استفاده از نور حرارتی ستارگان مختلف پنهان کند.

فهمیدن این موضوع مستلزم دانستن تعداد فوتون‌ها در حالت‌هایی است که آنها برای بکارگیری انتخاب کرده‌اند، همچنین مستلزم انجام اندازه گیری کوانتومی بدون تخریب تعداد فوتون است.

ارتباط بیگانگان با استفاده از سیستم‌های ستاره‌ای مستلزم فیزیک پیچیده‌ای است که درک آن دشوار است، اما با مطالعه مقاله "رودولف" می‌توان با این نظریه بیشتر آشنا شد.

اگر نظریه "رودولف" دقیق و درست باشد، تمدن پیشرفته‌ای که راه شیری را تحت استعمار خود قرار داده و از طریق ستارگان ارتباط برقرار می‌کند، می‌تواند توضیح دهد که چرا هیچ شواهدی از حیات فرازمینی تاکنون کشف نشده است.


نوشته شده در   پنجشنبه 14 مرداد 1400  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode