ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 5 دي 1403
چهارشنبه 5 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 4 آبان 1399     |     کد : 193940

در یک مطالعه پژوهشی بررسی شد

پرفشاری خون و عوارض آن در بانوان

محققان پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بهره مندی از اطلاعات مطالعه قند و لیپید تهران، در پژوهشی...

محققان پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بهره مندی از اطلاعات مطالعه قند و لیپید تهران، در پژوهشی که اخیرا با استفاده از این داده‌ها در مرکز تحقیقات اندوکرینولوژی باروری انجام شده، به بررسی احتمال وقوع فشارخون در زنانی پرداخته‌اند که در حین بارداری خود تجربه پره اکلامپسی را داشته‌اند.

به گزارش ایسنا، دکتر فهیمه رمضانی تهرانی، رییس مرکز تحقیقات اندوکرینولوژی باروری و مجری اصلی این طرح، با بیان اینکه پره اکلامپسی یکی از عوارض مهلک بارداری است که با افزایش فشارخون در دوران بارداری خود را نشان داده و به عنوان یک مورد اورژانس در دوران بارداری نیازمند مراقبت جدی و درمان فوری است، اظهار کرد: نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد، زنانی که در طول دوران بارداری خود به پره اکلامپسی دچار شده بودند، به احتمال بیشتری در آینده مبتلا به پرفشاری خون خواهند شد.

وی افزود: همچنین محققان این مرکز در یک پژوهش دیگر که به بررسی امکان بروز فشارخون در مبتلایان به سندرم تخمدان پلی کیستیک پرداخته بود، دریافتند که اگرچه در سنین باروری خطر نسبی پرفشاری خون در زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک در مقایسه با زنان سالم بیشتر است، ولی پس از دوران یائسگی این خطر کاهش یافته و خطر ابتلا به پرفشاری خون در بیماران مبتلا همانند جمعیت عمومی می‌شود. به عبارت دیگر بعد از سنین یائسگی به موازات بهبود علایم سندرم تخمدان پلی کیستیک، این بیماری به عنوان یک عامل مستعد کننده مهم برای ابتلا به پرفشاری خون در نظر گرفته نمی‌شود.

به گفته استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، این یافته از این جهت اهمیت دارد که بدانیم فشار خون زمینه ساز بسیاری از مشکلات دیگر نظیر بیماری‌های قلبی عروقی و سکته هاست و دانستن این موضوع که چه افرادی استعداد بیشتری برای ابتلا به آن دارند، می‌تواند در برنامه‌ریزی برای مراقبت از آن‌ها چه در برنامه مراقبت از زنان در سیستم بهداشتی و چه بصورت بالینی توسط پزشکان مفید واقع شود.

وی افزود: دانستن این واقعیت برای عموم مردم هم ضروری است تا هر خانمی با شرایط مشابه مراقبت دقیق‌تر و بهتری از سلامت خود داشته باشد.



 


نوشته شده در   يکشنبه 4 آبان 1399  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode