ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 4 آذر 1403
يکشنبه 4 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 14 مهر 1399     |     کد : 193761

مدیرکل ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی:

۶۰۰ اثر از ۹ استان به کنگره شعر محرم تبریز ارسال شد

محمدپور اظهار کرد: برگزاری مستمر و منظم کنگره شعر محرم می‌تواند تبریز را همچون تمام ادوار مهد پرورش عالمان، شاعران و مداحان برجسته معرفی کند، چرا که این مهم، شاعران جوان را برای تولید آثار فاخر و مؤثر مشتاق خواهد کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی با اشاره به اینکه کنگره شعر محرم زمینه تولید اشعار آیینی را گسترش می‌دهد، گفت: حدود ۶۰۰ اثر از ۹ استان به دبیرخانه کنگره در تبریز ارسال شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، محمد محمدپور برگزاری دومین دوره کنگره شعر محرم در تبریز را اقدامی تحسین برانگیز خواند و اظهار کرد: کنگره شعر محرم، زمینه‌ای را فراهم می‌کند که تولیدات حوزه شعر آئینی و عاشورایی گسترش یابد.

وی افزود: آذربایجان شرقی مهد عاشقان حضرات معصومین (ع) به شمار می‌رود و عاشورا و محرم در بین مردمان این دیار دارای جایگاه و عظمتی ویژه است و از همین رو برگزاری کنگره شعر محرم به عنوان یک رویداد فرهنگی دینی در تبریز اهمیت بسزایی دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی افزود: آمار و ارقام نشانگر این است که کنگره شعر محرم توانسته است در دومین دوره خود با موفقیت‌های تحسین‌برانگیزی روبه‌رو شود و این مهم بهانه‌ای شده تا نزدیک ۶۰۰ اثر در حوزه شعر آئینی تولید شود.

محمدپور اظهار کرد: برگزاری مستمر و منظم کنگره شعر محرم می‌تواند تبریز را همچون تمام ادوار مهد پرورش عالمان، شاعران و مداحان برجسته معرفی کند، چرا که این مهم، شاعران جوان را برای تولید آثار فاخر و مؤثر مشتاق خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه آذربایجان و تبریز شعرای بزرگی را در دامان خود پرورش داده که در ابعاد معنوی تأثیر فراوانی بر جامعه گذاشته‌اند، افزود: هر اندازه بعد معنوی و محتوایی آثار در این رویداد مهم تقویت شود، قطعاً اثر بخشی بیشتری خواهد داشت.

محمدپور یکی از نتایج ثمر بخش این رویداد مهم را کشف استعدادهای تازه و نوپا دانست و افزود: شاعران جوان و استعدادهای نهفته را می‌توان در این کنگره‌ها شناسایی کرد و با تقویت آثار آنها، اشعاری با مضامین عاشورایی در اختیار مداحان قرار داد.

محمدپور خاطرنشان کرد: زبان شعر، زبانی تأثیرگذار، فاخر و ماندگار است و بهره‌گیری از این زبان برای تبیین ابعاد مختلف حماسه‌ی عاشورا می‌تواند در تقویت و گسترش فرهنگ عاشورایی تأثیرگذار باشد.


نوشته شده در   دوشنبه 14 مهر 1399  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode