ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 15 ارديبهشت 1399     |     کد : 192273

آیت الله اعرافی:

حضرت خدیجه(س) الگوی نوینی از زن و خانواده بود

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه حضرت خدیجه (س) الگوی نوینی از زن و خانواده بود، گفت: بانوان باید سیره علمی و عملی ایشان را الگو قرار دهند.

 مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه حضرت خدیجه (س) الگوی نوینی از زن و خانواده بود، گفت: بانوان باید سیره علمی و عملی ایشان را الگو قرار دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت الله علیرضا اعرافی در همایش تجلیل از بانوان خیرّ که در سالن کرامت استانداری قم برگزار شد، اظهار کرد: عصر جاهلیت قبل از رسول خدا (ص) یعنی به انحراف کشیده شدن تمام ارزش‌های الهی و انسانی، در این عصر معدود افرادی داریم که به نام حنفاء شناخته می‌شدند و در گرداب این آلودگی‌ها غرق نشدند و از میان آنها، مَعدودی رسالت را حس می‌کردند.

وی افزود: حضرت خدیجه (س) از آنهایی بود که در مقابل امواج آلودگی‌ها ایستاد. چنین انسانی باید لایه‌های عمیق معرفتی داشته باشد. حضرت خدیجه از همه این لایه‌ها عبور کرد و آن اعماق را دید. در میان حنفای عصر جاهلیت خدیجه همچون خورشید می تابد. معرفتش در حدی است که بوی رسالت را استشمام می‌کند. این نگاه عمیقی می‌خواهد که از لایه‌ها عبور کرده ژرفای تاریخ را می بیند و بوی رسالت را استشمام می‌کند.

عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه ادامه داد: این همان معرفت عمیق و تحلیل ناب است که دستمایه‌ای از عالم غیب و ملکوت نیاز دارد تا وزش نسیمی جدید از عالم ملکوت و عالم مُلک را احساس کند. حضرت خدیجه در چنان جایگاه معرفتی والایی بود که هیچکس دیگری در این جایگاه قرار نداشت. دقت کنید این توان در عمق جاهلیت کشنده ای است که شرح آن در تاریخ آمده است.

وی بیان داشت: خدیجه (س) حلقه گذر از این جاهلیت به تمدن نوین است. کسی که خودش عنصری برای گذر از آن دوره به دوران بعثت است. خدیجه عنصری منفعل نیست. عنصری فعال است برای عبور از ظلمت به نور، از آلودگی‌ها به پاکی‌ها و یک حلقه وصل است.

آیت الله اعرافی گفت: حضرت خدیجه سلام الله علیها الگوی نوینی از زن و خانواده بود. این الگوی متفاوت و آرمانی است. خانه‌ای که هضم در شاخص‌های متعارف آن دوره نشده. خانه‌ای که شاخص‌های جدید الهی در آن بنیان نهاده می‌شود. دارایی و حکمت، معرفت، جهاد و مقاومت الگوهایی است که در این بانوی مکرم اسلام تجلی یافته که بسیار مهم است.

وی ادامه داد: داشتن مال خیلی کمال نیست، اما همراه شدن مال با دانش و معرفت و مقاومت و جهاد کم است. خدیجه کبری (س) در سخت‌ترین شرایط بین همه این ارزش‌ها جمع کرد. طبیعت ثروت تن آسایی و دور شدن از معرفت‌های آسمانی را می‌آورد. این متضادها در این زن جمع شد و جمع این ویژگی‌های نامتجانس از ثروت و جایگاه و موقعیت با شجاعت و بصیرت و حکمت جمع سختی است که در شخصیت این بانوی بزرگ تجلی یافته است.

مدیر حوزه‌های علمیه بیان داشت: اگر به روزهای حساس و سرنوشت ساز انقلاب و پس از انقلاب نگاهی داشته باشید خواهیم دید همیشه مردم بصیر و آگاه ایران اسلامی بویژه شهر مقدس قم در صحنه حاضر بودند و افتخار آفریدند.

وی ادامه داد: باید از مردم و خیرین قم که واقعاً افتخار آفریدند تشکر کرد؛ جذب کمک‌های مردمی از اقدامات شایسته ای است که لازم است همچنان ادامه داشته باشد و در این روزهای همدلی باید با انسجام بیشتری جامعه خیرین مددرسان قشر ضعیف باشند.


نوشته شده در   دوشنبه 15 ارديبهشت 1399  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode