ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
دوشنبه 17 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 7 ارديبهشت 1399     |     کد : 192181

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد

کاهش ۲۵ درصدی تعداد مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از کاهش ۲۵ درصدی تعداد مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی در طول هفته گذشته خبر داد و گفت: مجموعه اقدامات و رعایت فاصله هوشمند به کاهش تعداد مبتلایان منجر شده است.

ایسنا/آذربایجان شرقی: رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از کاهش ۲۵ درصدی تعداد مبتلایان به کرونا در آذربایجان شرقی در طول هفته گذشته خبر داد و گفت: مجموعه اقدامات و رعایت فاصله هوشمند به کاهش تعداد مبتلایان منجر شده است.

محمد حسین صومی در گفت‌وگوی خبری در ساعت ۲۳، شنبه، اظهار کرد: با وجود کم شدن محدودیت‌ها و در جریان بودن فعالیت‌ها روند، خیلی نگران کننده نیست.

وی، گفت: خوشبختانه افزایشی که به شدت نگرانش بودیم، اتفاق نیفتاد و فوتی‌ها نیز ۱۰ درصد کاهش یافته‌ است.

به گزارش ایسنا، صومی، اظهار کرد: تعداد بستری‌ها شامل افرادی با گرفتاری شدید، کم شده است که این یا به شناسایی خوب مبتلایان یا به کاهش تعداد بیمار برمی‌گردد که هر دو به نفع ما هستند.

وی از ترخیص و بهبودی ۷۹ درصد کرونا مثبت‌ها شامل ۳۴۸۵ نفر خبر داد.

وی، گفت: از اول اسفند ماه تا کنون ۸۰۲۸ بیمار با علایم سندروم تنفسی حاد بستری شده بودند که ۸۲ درصدشان مرخص شده‌اند.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، خاطرنشان کرد: هم اکنون ۶۷۳ نفر مبتلا به کرونا در مجموع بیمارستان‌های استان و ۱۸۳ نفر از این تعداد در بخش‌های ویژه بستری بوده و ۷۲ نفر زیر دستگاه تهویه مکانیکی هستند که این نیز بهتر شدن وضعیت را نشان می‌دهد.

وی، غربالگری هدف دار و اجرای مرحله دوم غربالگری را در کاهش تعداد مبتلایان موثر عنوان کرد و گفت: در مرحله دوم غربالگری با افراد بالای ۱۵ سال و دارای بیماری زمینه‌ای تماس گرفته می‌شود.

صومی، یادآور شد: ‌فعالیت پنج آزمایشگاه انجام تست کرونا در استان نیز در شناسایی به موقع موارد تاثیر داشت و از امروز نیز امکان انجام آزمایش آنتی بادی فراهم شد که کیت‌های آن نیز در دانشگاه علوم پزشکی تولید شده است.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت خودداری از برگزاری دورهمی‌ها و افطاری‌ها در ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: ترسمان از این است که محدودیت‌ها را در ماه رمضان رعایت نکنیم و عادت به دادن افطاری، باعث برگزاری دورهمی‌های خانوادگی شود.

وی، خاطرنشان کرد: وظیفه امروزمان خودداری از دورهمی‌ها بوده و در صورت خودداری از اجتماعات و رعایت موارد مورد تاکید به مدت دو الی چهار هفته، ویروس زمین گیر و شیب نزولی خواهد شد و تعداد افراد مبتلا در هر روز طی ماه آتی به تعداد انگشتان دست خواهد بود.


نوشته شده در   يکشنبه 7 ارديبهشت 1399  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode