ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 4 آذر 1403
يکشنبه 4 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 5 ارديبهشت 1399     |     کد : 192153

توصیه‌های وزارت بهداشت کانادا:

چگونه میوه و سبزیجات را در دوران همه گیری کرونا ضدعفونی کنیم؟

در دوران همه گیری کرونا یکی از مهمترین موارد، چگونگی نظافت و پاکیزگی میوه‌ها و سبزیجات است. درواقع این بسیار مهم است که با توجه به زنده ماندن ویروس روی سطوح، بیش از همیشه به تمیزی میوه و سبزیجات اهمیت دهیم.

در دوران همه گیری کرونا یکی از مهمترین موارد، چگونگی نظافت و پاکیزگی میوه‌ها و سبزیجات است. درواقع این بسیار مهم است که با توجه به زنده ماندن ویروس روی سطوح، بیش از همیشه به تمیزی میوه و سبزیجات اهمیت دهیم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب :در دوران همه گیری کرونا یکی از مهمترین موارد، چگونگی نظافت و پاکیزگی میوه‌ها و سبزیجات است. درواقع این بسیار مهم است که با توجه به زنده ماندن ویروس روی سطوح، بیش از همیشه به تمیزی میوه و سبزیجات اهمیت دهیم.

به گزارش سرویس خواندنی‌های انتخاب، اگر پس از شیوع کرونا بین مصرف میوه و سبزیجات تازه برای دریافت ویتامین‌های مورد نیاز بدنتان و روش‌های ضدعفونی آن دچار دوگانگی شده اید، بهتر است این را بدانید که می‌توانید خوراکی‌های مورد علاقه خود را تمیز کرده و مصرف کنید و به این نکات نیز دقت کنید:

مصرف روزانه میوه و سبزیجات می‌تواند برای پیشگیری از ابتلا به کرونا بسیار مفید باشد

میوه‌ها و سبزیجات را با آب پاکیزه بشویید

چگونه میوه و سبزیجات را در دوران همه گیری کرونا ضدعفونی کنیم؟
_. از برس‌های نرم یا دستمال‌های ویژه با اندکی زبری برای شستشوی پوشش بیرونی میوه‌ها استفاده کنید
_مایع ظرفشویی یا مایعات ویژه ضدعفونی سبزیجات را برای شستشوی میوه‌ها به کار بگیرید
_برای میوه‌های سفت مثل سیب یا صیفی جات استفاده از برس ساده‌تر است
_برای میوه و سبزیجات نرم‌تر که ممکن است له شوند، ریختن میوه‌ها در آب آغشته به موادضدعفونی کننده می‌تواند مفید باشد

چگونه میوه و سبزیجات را در دوران همه گیری کرونا ضدعفونی کنیم؟
_ترجیحا میوه‌ها را خیس داخل یخچال نگذارید و اجازه دهید آب میوه‌ها کاملا خشک شود یا از دستمال استفاده کنید
_قبل از شروع به شستشوی میوه و سبزیجات، کانتر و ظرفشویی را تمیز کنید
_نیازی به شستشوی بیش از حد مرغ، گوشت یا تخم مرغ نیست چرا که طبق گفته‌های موسسه ایمنی مواد غذایی دانشگاه کرنل، درجه حرارت بالا می‌تواند ویروس را نابود کند.


نوشته شده در   جمعه 5 ارديبهشت 1399  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode