ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 5 آذر 1403
دوشنبه 5 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 29 اسفند 1398     |     کد : 191644

کرونایی ترین نقاط تبریز کجاست؟ /مبتلایان به کرونا در آذربایجان‌‌شرقی به ۶۲۹ نفررسید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه تعداد مبتلایان به کرونا در استان به ۶۲۹ نفر رسید، گفت:قطعا فردی که در تبریز مثبت است کافی است به چند جا برود و آغازگر فاجعه شود.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه تعداد مبتلایان به کرونا در استان به ۶۲۹ نفر رسید، گفت:قطعا فردی که در تبریز مثبت است کافی است به چند جا برود و آغازگر فاجعه شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدحسین صومی، رئیس علوم پزشکی تبریز امشب در گفت‌وگوی خبری زنده تلویزیونی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته نتیجه تست ۵۸ نفر مثبت اعلام شد و تعداد کل مبتلایان به ۶۲۹ نفر رسید.

رئیس علوم پزشکی تبریز دیروز با بیان اینکه اخیراً متوجه شده‌ایم که برای افراد مطالب ما درست نیست و کرونا الکی است، گفت: در کره جنوبی در ماه اول ۳۰ مریض کرونایی بود و وقتی تعداد مریض‌ها به ۳۱ نفر رسید این فرد را بررسی کردند و متوجه شده‌اند که او در دو هفته دوره به فروشگاه و بوفه و کلیسا و غیره می‌رود و بعد با علائم کروما بستری می‌شود ولی همین فرد  ۱۰۲۵ نفر را کرده است.

صومی متذکر شد: قطعا فردی که در تبریز مثبت است کافی است به چند جا برود و آغازگر فاجعه شود.

وی گفت: اخیراً تبریز بالاترین تعداد در مبتلایان به کرونا را دارد.

صومی بیان کرد: آمار تجمیع چند رور منجر شده تا متوجه شویم که مناطق خلیل‌آباد، یکه‌تکان، قراملک، لاله و مارالان بیشترین مبتلایان را دارد.

وی اضافه کرد: آب و هوای معتدل و بخار بهترین فضا برای تکثیر ویروس است از این‌رو خواهشمندیم موضوع را جدی بگیرید زیرا انسان به راحتی به خاطر این ویروس از پای در می‌آید.

رئیس علوم پزشکی تبریز متذکر شد: تمام تلاش ما بر مقابله با تشدید ویروس است،  از این‌رو بهترین راه همان پیشگیری است که بهترین پیشگیری هم رعایت نکات بهداشت و عدم تجمع و ماندن در خانه است.

ویروس‌های کرونا (یا کروناویروس‌ها) خانواده‌ای از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر می‌شود.

ویروس کووید ۱۹، از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود. در ادامه به‌دلیل پر شدن کیسه‌های هوایی شُش‌ها از مایع میان‌بافتی، اکسیژن کافی به فرد نمی‌رسد و در صورت عدم رسیدگی به‌موقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.


نوشته شده در   پنجشنبه 29 اسفند 1398  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode