ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 دي 1404
چهارشنبه 3 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 23 اسفند 1398     |     کد : 191546

سرپرست سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز:

شهروندان از حضور در آرامستان‌های تبریز پرهیز کنند

سرپرست سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز از شهروندان درخواست کرد برای جلوگیری از شیوع کرونا در روزهای آخر سال از حضور در گورستان‌های محلی و وادی‌رحمت خودداری کنند.

 سرپرست سازمان آرامستان‌های شهرداری تبریز از شهروندان درخواست کرد برای جلوگیری از شیوع کرونا در روزهای آخر سال از حضور در گورستان‌های محلی و وادی‌رحمت خودداری کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، فرخ جلالی روز پنج شنبه افزود: تجمعات انسانی یکی از مهمترین بسترهای شیوع ویروس کرونا است و انتظارمان از شهروندان موکول زیارت اهل قبور به زمان دیگری است.

وی همچنین از عموم مردم درخواست کرد در شرایط فعلی که ویروس کرونا شیوع بیشتری دارد، از توزیع نذری و هرگونه اقلام خوراکی در آرامستان های شهر تبریز پرهیز کنند.

جلالی با اشاره به اینکه حضور در وادی رحمت برای مراسم تشییع و تدفین متوفیان اجتناب ناپذیر است، تاکید کرد: به غیر از بستگان درجه یک متوفیان، تجمع افراد در مراسم تشییع و تدفین غیرضروری است.

وی ادامه داد: مجموعه سازمان آرامستان های شهرداری تبریز تمهیدات لازم برای جلوگیری از شیوع و گسترش ویروس کرونا در گورستان‌های محلی تبریز و به ویژه وادی رحمت اتخاذ کرده اما همچنان بر عدم حضور مردم تاکید داریم.

جلالی گفت: تمام معابر و سطوح قبور آرامستان وادی رحمت توسط اکیپ‌های ویژه سمپاشی و ضدعفونی شده و نیروهای این سازمان برای رعایت مسائل بهداشتی و سلامتی توجیه شده اند.


نوشته شده در   جمعه 23 اسفند 1398  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode