ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 3 دي 1403
دوشنبه 3 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 10 بهمن 1398     |     کد : 190968

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی:

حضرت فاطمه (س) تا آخرین لحظه زندگی، از ولایت دفاع کرد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با تاکید بر این‌که یکی از مهمترین مسائل جامعه کنونی، اطاعت از رهبر زمان است، اظهار کرد: حضرت فاطمه (س) تا آخرین لحظه در راه دفاع از ولایت حضرت علی (ع) هر مصیبتی را تحمل کرد و منتی هم بر هیچ کسی نگذاشت.

ایسنا/آذربایجان شرقی: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با تاکید بر این‌که یکی از مهمترین مسائل جامعه کنونی، اطاعت از رهبر زمان است، اظهار کرد: حضرت فاطمه (س) تا آخرین لحظه در راه دفاع از ولایت حضرت علی (ع) هر مصیبتی را تحمل کرد و منتی هم بر هیچ کسی نگذاشت.

حجت الاسلام رسول برگی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که دو روایت در خصوص روز شهادت حضرت زهرا(س) وجود دارد، گفت: زبان عربی در گذشته فاقد نقطه بود و کلمات ”تسع (۹)” و ”سبع (هفت)” نیز بدون نقطه گذاری به یک معنی ترجمه می‌شوند.

وی ادامه داد: بر این اساس، حضرت فاطمه (س) در روایتی امده که حضرت(س)، ۹۵ روز پس از رحلت پیامبر اکرم (ص) به شهادت رسیده و در روایت دیگر گفته شده که ایشان فقط ۷۵ روز پس از رحلت پدر گرامیشان زنده بوده‌اند که این اختلاف ناشی از ابهام در اعداد "تسعین و سبعین" است؛ فاصله بین این دو روز به عنوان ایام فاطمیه یا ایام شهادت حضرت فاطمه (س) نامیده شده است.

وی با اشاره به جو حاکم بر امت پیامبر (ص) پس از رحلت ایشان و شهادت مظلومانه حضرت زهرا(س) در غربت، گفت: پس از رحلت پیامبر اکرم (ص)، تاریخ اجازه ثبت وقایع و حتی نوشتن احادیث پیامبر را نداشت و مورخان ایام شهادت حضرت فاطمه (س) را پس از مدت‌ها ثبت کردند.  

به گفته‌ی حجت الاسلام برگی، این 20 روز اختلاف در روز شهادت حضرت فاطمه (س) به عمد از سوی ذات اقدس الهی مقرر شده است تا به جای سوگواری یک روزه، مردم طی 20 روز در مجالس، روضه‌ها و هییت‌ها با عظمت، مظلومیت، شخصیت و شان حضرت زهرا(س) آشنا شوند.

وی افزود: خداوند خیمه‌ای به نام ایام فاطمیه را ایجاد کرده است تا عاشقان و دلباختگان حضرت زهرا (س) 20 روز در این خیمه جمع شوند تا شان و مقدرات حضرت فاطمه (س) بازگو شود، البته به دلیل معلوم نبودن روز شهادت ایشان، امکان جسارت توسط عده‌ای غافل وجود داشت.

وی با بیان این‌که حضرت فاطمه (س) شهیده راه ولایت و اولین شهید مدافع حریم اهل بیت(ع) بود، گفت: از حجاب، حیا و عفت و نماز و عبادت ایشان بسیار می‌توان گفت.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی با استناد بر روایاتی گفت: مفصل‌های حضرت فاطمه (س) از ایستادن زیاد در زمان عبادت بسیار ورم می‌کرد؛ امام صادق (ع) نیز گفته است: در زمان عبادت حضرت زهرا، نوری از محراب ایشان به سمت آسمان تلالو می‌کرد و ملائکه آسمان به سمت این نور جلب می‌شدند.  

وی در خصوص خصوصیات دیگر حضرت فاطمه (س) گفت: ایشان زندگی ساده‌ای داشتند و همواره به دیگران لطف می‌کردند به طوری که در شب عروسی، لباس کهنه پوشیدند و لباس عروس خود را به زن نیازمندی دادند؛ امام حسن (ع)، امام حسین (ع) و حضرت زینب (س) در دامن حضرت زهرا (س) پرورش یافته‌اند و ایشان در حقیقت یک اسوه برای تربیت اولاد هستند.  

وی با بیان این‌که مهمترین ویژگی حضرت زهرا (س)، ولایت پذیری و ولایت مداری است، گفت: براساس فرمایش امام عسگری (ع)، امامان حجت خدا بر مردم بوده و حضرت فاطمه (س)، حجت خدا بر امامان و ائمه است این در حالیست که یگانه بانوی اسلام با این مقام والا همواره مطیع و کنیز امیر المومنین(ع) بودند.    

حجت الاسلام برگی اظهار کرد: در شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید، آمده است که در اثر پرتاب نیزه ”هبار ابن اسبق” به سمت شتر کاروان حضرت زینب، خون شتر بر روی کجاوه حضرت زینب (س) ریخت و ایشان ترسیدند و فرزند در بطنشان سقط شد.

وی در خصوص نحوه شهادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: ایشان به دلیل کسالت فوت نکردند، بلکه به سبب جراحات وارده در زمان آتش زدن درب خانه و جسارت به ایشان به دلیل دفاع از امیر المومنین (ع) بود که پس از مدتی شهید شدند.  

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: بر اساس روایتی حضرت علی (ع) در زمان غسل حضرت فاطمه (س)، زمانی که جراحات دست، پهلو و سینه حضرت زهرا (س) را مشاهده می‌کند، شروع به گریستن می‌کند.

وی متذکر شد: درس شهادت حضرت فاطمه (س)، حمایت از امام و ولایت زمان خود است که تا آخرین لحظه با حمایت از جریان فدک و حقانیت ولایت حضرت علی (ع) همراه بود.


نوشته شده در   پنجشنبه 10 بهمن 1398  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode