رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: گام دوم انقلاب را قدرتمندانه برمی داریم و در این راستا باید به حضور جوانان و نوجوانان توجه ویژه شود.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد قمی ظهر یکشنبه در مراسم تکریم و معارفه مدیران قدیم و جدید اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمان، مردم این سرزمین را شریف، بزرگ، محترم و سرمایه انقلاب و نظام دانست و ادامه داد: ما به تعبیر رهبری مردم سالاری دینی را عمیقا باور کردیم و به حکم الهی فکر می کنیم با میدان داری این مردم بارهای بزرگی را باید به دوش بکشیم. تعبیر رهبرانقلاب این است که ما مردم سالاری دینی را از غربی ها تقلید نکردیم بلکه از نهج البلاغه گرفتیم.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به ماهیت وظایف این نهاد انقلابی، اظهار داشت: آن چیزی که بنده می فهمم این است که اساسا نهادهای انقلابی برای تسهیل حضور موثر مردم ایجاد شدند. موسس این سازمان شریف و محترم تبلیغات اسلامی مرحوم شهید حقانی آثار و بیاناتی از دوران کوتاه مسئولیت ایشان که منجر به شهادت ایشان شد موجود است که اصلا فلسفه وجودی سازمان تبلیغات که با نظر و حکم حضرت امام اجرا شده، مردم مداری و مردم محوری است. مردم قرار است گره بگشایند و مساله حل کنند و روحانیون معزز باید سررشته دار حرکت و هدایت تبلیغی مردم شوند. برای تسهیل و تمهید تبلیغ و برای ترویج خوبی ها و نشر اسلام ناب امکانات سازمانی باید فراهم باشد تا بهتر انجام شود. یک گام موثر برداشته شد و حالا در آستانه گام دوم هستیم. این گام برداشتنش دشوارتر است و ان شاء الله آثار و برکاتش هم افزون تر خواهد بود.
قمی با تاکید بر اهمیت قشر جوان و نوجوان گفت: حتما در این گام دوم امکانِ نظر ویژه به جوانان و نوجوانان ضروری است. به جوانان و نوجوانان بی توجهی می کنیم و آنها را دست کم می گیریم. گاهی صدمات کوتاهی های امثال من حقیر در قبال نوجوانان، در این وقایع اخیر خودش را نشان می دهد منتهی باید نیمه پر لیوان را که باشکوه و پر رنگ است دید که جوانان و نوجوانان چه اتفاق های خوب و با شکوهی را برای انقلاب اسلامی رقم زدهاند. ما خادمان فرهنگ اسلام و انقلاب و ایران باید حضور موثر جوانان و نوجوانان را در عرصه فرهنگی تمهید کنیم. شاید در همین مسائل اخیر باز هم ما از ضعف دستگاه محاسباتی و بصیرت کسانی که از آنها توقع بیشتری داشتیم صدمه هایی خوردیم ولی آن چه که می تواند گره گشا باشد تفکر انقلابی جوانان و نوجوانان مومن انقلابی، به محوریت روحانیون است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین موضوع امام روستا و محله را مطرح و اظهار کرد: هر کجا روحانی فاضل و فرهیخته، درست در میدان حضور داشت مسئله خیلی راحت حل شد و جامعه خیلی استوار حرکت رو به جلویش را ادامه داد. روحانی مستقر در یک روستای حاشیه شهر باید راهبر و گره گشای مردم باشد و نبض تحولات آن منطقه را در دست بگیرد و باید واقعا راهبر اجتماعی منطقه باشد. برای پیشرفت و برای حل کردن مسئله ها، پیشقراول حرکت کند. اگر چنین شد، حتما مردم پیش پای او قیام می کنند و او را همراهی خواهند کرد.
حجت الاسلام قمی به اهمیت بیش از پیش موضوع مسجد تاکید کرد و ادامه داد: حتی برای مسائل اقتصادی اگر ما فکر می کنیم مسئله امروز پیشرفت است، همه با هم برای پیشرفت باید قیام کنیم. نظریه متفاوت ما در پیشرفت اسلامی و ایرانی با یک الگوی انقلابی و جهادی کامل می شود که حتما هیئتی ها و قرآنی ها در آن سهم دارند. حتما جایی مثل سازمان تبلیغات اسلامی برای اینکه قیام دسته جمعی مردم در مسیر پیشرفت را بتواند تسهیل کند وظایف سنگینی بر عهده دارد.
وی همچنین در پایان سخنان خود، خطاب به حجت الاسلام حقانی، مدیر جدید تبلیغات اسلامی کرمان گفت: وظیفه مسئولیت سازمان تبلیغات سنگین بود، در گام دوم به مراتب سنگین تر شده است. اراده جمعی در این مبارزه تمدنی بر پیشرفت همه جانبه ای که حق این مردم است، گردن تک تک ما همه و مسئولین وظیفه مضاعف می آورد و ما به عنوان نماینده ای از جوانان مومن انقلابی به این امر عازم هستیم و تعهد می کنیم.