ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 2 دي 1403
يکشنبه 2 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 12 فروردين 1398     |     کد : 187291

چند فاکتور خطرزا برای قلب

در کنار عواملی همچون فشارخون و کلسترول بالا و سابقه مصرف دخانیات، فاکتورهای خطرزای دیگری وجود دارند که فرد را در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار می‌دهند.

در کنار عواملی همچون فشارخون و کلسترول بالا و سابقه مصرف دخانیات، فاکتورهای خطرزای دیگری وجود دارند که فرد را در معرض ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار می‌دهند.
به گزارش ایسنا، از جمله فاکتورهایی که سلامت قلب را به خطر می‌اندازند و ممکن است افراد از تأثیرات آن‌ها اطلاعی نداشته باشند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
تنهایی: مطالعه انجام شده در دانشگاه یورک نشان می‌دهد افرادی با ارتباطات اجتماعی ضعیف یا افرادی که احساس تنهایی دارند در مقایسه با افرادی که از روابط اجتماعی مطلوب برخوردارند ۲۹ درصد بیشتر در معرض ابتلاء به بیماری قلبی و ۳۲ درصد بیشتر در معرض سکته مغزی هستند.
عدم استفاده از نخ دندان: وضعیت لثه و دندان‌ها با سلامت قلب مرتبط هستند. همچنین مطالعات متعددی انجام گرفته که تأیید کننده ارتباط بین سلامت نامطلوب دندان‌ها و بیماری قلبی است زیرا خونریزی و التهاب لثه شرایطی فراهم می‌سازد تا باکتری‌ها از دهان وارد جریان خون شود که التهاب را به دنبال دارد و شرایطی را به وجود می‌آورد که به بیماری قلبی منجر شود.
مشکلات بارداری: در حالی که به نظر آنچه زنان در دوران بارداری تجربه می‌کنند نمی‌تواند تأثیری روی سلامت قلب داشته باشد اما بررسی‌ها عکس این باور را تأیید می‌کنند. طبق مطالعات انجام گرفته فشار خون بارداری، دیابت بارداری، پری اکلامپسی و اکلامپسی، خطر ابتلاء به بیماری قلبی عروقی را افزایش می‌دهند.
آسیب‌های روحی: ضربه‌های روحی ناگهانی همچون مرگ یکی از اعضای خانواده یا سانحه رانندگی می‌تواند موجب بروز مشکلات قلبی شود. استرس شدید افزایش آدرنالین را به دنبال دارد و باعث بالا رفتن ضربان قلب و فشار خون می‌شود.
سخت به خواب رفتن: نداشتن خواب کافی و بیدار شدن‌های پی در پی در طول شب باعث بالا رفتن فشار خون و افزایش ضربان قلب می‌شود.
استعمال سیگارهای الکترونیکی: در حالی که سیگارهای الکترونیکی جایگزینی برای سیگار معمولی هستند، نمی‌توانند برای سلامت قلب مفید باشند.
مبتلایان به سرطان: در حالیکه درمان سرطان و شیمی درمانی برای مقابله با این بیماری اثربخش است اما با عارضه جانبی مهم برای قلب همراه است. مصرف برخی از داروها و شیمی درمانی بیماری ماهیچه قلب را به همراه دارند.

 


برچسب ها
نوشته شده در   دوشنبه 12 فروردين 1398  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode