ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 دي 1404
چهارشنبه 3 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 10 اسفند 1397     |     کد : 186940

در نشست شورای امنیت؛

نمایندگان چین و روسیه قطعنامه آمریکا علیه ونزوئلا را وتو کردند

نمایندگان چین و روسیه در شورای امنیت سازمان ملل به پیش نویس قطعنامه ای که از سوی آمریکا علیه دولت قانونی ونزوئلا ارائه شده بود، رأی منفی دادند.

نمایندگان چین و روسیه در شورای امنیت سازمان ملل به پیش نویس قطعنامه ای که از سوی آمریکا علیه دولت قانونی ونزوئلا ارائه شده بود، رأی منفی دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، روز پنج شنبه نمایندگان کشورهای چین و روسیه در نشست شورای امنیت سازمان ملل به پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا رأی منفی دادند؛ قطعنامه ای که خواستار برگزاری انتخابات آزاد و عادلانه در ونزوئلا و دسترسی بدون محدودیت این کشور به کمکهای به اصطلاح بشردوستانه غرب می شود!

در حالی که پیش نویس قطعنامه مذکور مجموعاً نُه رأی بدست آورد، نمایندگان چین و روسیه آن را وتو کردند؛ نماینده آفریقای جنوبی به متن این پیش نویس رأی منفی داد و نمایندگان کشورهای اندونزی، گینه استوایی و سواحل عاج نیز به آن رأی ممتنع دادند.

گفتنی است که با تشدید بحران سیاسی در کشور ونزوئلا و اعلام ریاست جمهوری خودخوانده از سوی «خوآن گوآیدو» رهبر مخالفان دولت قانونی «نیکلاس مادورو» در این کشور، قدرتهای جهان در قبال این بحران سیاسی به صف بندی در برابر یکدیگر دست زده اند: در شرایطی که آمریکا گوآیدو را به عنوان رئیس جمهور قانونی ونزوئلا به رسمیت می شناسد، دولتهای پکن و مسکو نسبت به هرگونه مداخله در امور داخلی ونزوئلا به شدت هشدار می دهند.

در همین ارتباط، «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل متحد گفت که «مقامات مسکو به شدت نگران این واقعیت هستند که نشست امروز [شورای امنیت] ممکن است به مثابه گامی در جهت تمهید و تدارک یک مداخله عینی و نه بشردوستانه مورد سوء استفاده قرار گیرد... آنهم به دلیل عجز و درماندگی ادعایی شورای امنیت در حل و فصل وضعیت کنونی در ونزوئلا».

از سوی دیگر، رئیس جمهور آمریکا گفته است که در برخورد با بحران ونزوئلا، تمامی گزینه ها بر روی میز قرار دارد؛ هرچند که «الیوت آبرامز» نماینده ویژه آمریکا در امور ونزوئلا اتهامات مسکو در خصوص قصد واشنگتن برای مداخله نظامی در این کشور آمریکای لاتین را به شدت رد می کند.


برچسب ها
نوشته شده در   جمعه 10 اسفند 1397  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode