ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
دوشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۰:۵۰ مانده تا طلوع خورشید   
۰۳:۳۵:۰۱اذان صبح
۰۵:۱۷:۵۰طلوع خورشید
۱۲:۲۱:۴۷اذان ظهر
۱۹:۲۴:۴۲غروب خورشید
۱۹:۴۵:۵۲اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : جمعه ۱۹ بهمن ۱۳۹۷     |     کد : ۱۸۶۶۷۱

امام جمعه هشترود:

۲۲ بهمن با شعار حریت و شهادت دشمنان را قطع امید خواهیم کرد

امام جمعه هشترود گفت: با حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن با شعار حریت و شهادت دشمنان را قطع امید خواهیم کرد

 امام جمعه هشترود گفت: با حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن با شعار حریت و شهادت دشمنان را قطع امید خواهیم کرد

به گزارش خبرگزاری فارس از هشترود، حجت الاسلام والمسلمین علی رحیمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته هشترود اظهار داشت: دشمنان چشم به حضور میلیونی و گسترده راهپیمایی ۲۲ بهمن دوخته اند و ملت ایران با شعار حریت و شهادت دشمنان را قطع امید خواهند کرد و با شعار همیشگی مرگ بر آمریکا نشان خواهند داد که همچنان دولتمردان آمریکا احمقان درجه یک و دشمن بشریت و ایران هستند.

وی گفت : درست است که شعار مرگ بر آمریکا برای عده‌ای خوشایند نیستاما ما همچنان به خاطر فساد و ظلم دولت آمریکا این شعار را خواهیم داد.

رحیمی گفت: ما به دنیا ثابت کرده ایم و خواهیم کرد که مکتب و علم امامت و ولایت را تا ابد ادامه خواهیم داد و الگوی ما حضرت زهرای مرضیه هست که آبروی خود را صرف هزینه سیاسی و اجتماعی کردند.

وی گفت: اگر دنیا دست به دست هم دهند برای از بین بردن مکتب حضرت زهرا(س)، بدانند که ما هم در مقابل همه آنها خواهیم ایستاد.

رحیمی در ادامه از بالا رفتن سن ازدواج جوانان اظهار گله کرد و افزود: مسئولان باید به این موضوع توجه و فکر اساسی بکنند.


نوشته شده در   جمعه ۱۹ بهمن ۱۳۹۷  توسط   کاربر ۱   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...