ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 15 مهر 1403
يکشنبه 15 مهر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 22 آذر 1397     |     کد : 185983

این مورچه سریع‌ترین حیوان جهان است!

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، نوعی مورچه را به عنوان سریع‌ترین حیوان جهان معرفی کردند.

پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدید خود، نوعی مورچه را به عنوان سریع‌ترین حیوان جهان معرفی کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، پژوهش جدیدی که در "دانشگاه ایلینوی در اربانا- شمپین"(UIUC) صورت گرفته نشان می‌دهد، یکی از انواع مورچه "میستریوم"(Mystrium) موسوم به "مورچه دراکولا" می‌تواند آرواره‌های خود را با سرعت تا 90 متر بر ثانیه ببندد و همین موضوع، او را به سریع‌ترین حیوان جهان مبدل کرده است.

در گزارش این پژوهش آمده است: شتاب بالای ضربات میستریوم، تاثیر بسیاری بر شکار و رفتارهای دفاعی او دارد.

پروفسور "اندرو سوارز"(Andrew Suarez)، استاد زیست‌شناسی حیوانات و حشره‌شناسی دانشگاه ایلینوی و سرپرست این پژوهش گفت: مورچه‌های دراکولا به خاطر آرواره‌های غیرمعمول خود، موجودات شگفت‌انگیزی هستند. این مورچه‌ها حتی در میان مورچه‌هایی که آرواره‌های خود را با قدرت باز و بسته می‌کنند نیز منحصر به فرد هستند.

به گفته پژوهشگران، مورچه‌های دراکولا آرواره‌های خود را با فشار آنها به یکدیگر تقویت می‌کنند که به ضربه انگشتان انسان شباهت دارد. سوارز افزود: مورچه‌ها از این حرکت برای ترساندن و گیج کردن بندپایان دیگر استفاده می‌کنند تا آنها را از لانه خود دور کنند و به لانه خود ببرند.

"فردریک لارابی"(Fredrick Larabee)، از پژوهشگران این پروژه گفت: دانشمندان، بسیاری از مکانیسم‌های شکار را در مورچه‌ها بررسی کرده‌اند اما هیچ کس، سرعت نسبی این مکانیسم‌ها را نمی‌داند. ما باید برای بررسی تمام حرکات مورچه‌ها، از دوربین‌های بسیار سریع استفاده می‌کردیم. همچنین ما توانستیم با کمک فناوری تصوربرداری با اشعه ایکس، آناتومی بدن مورچه‌ها را در سه بعد مشاهده و حرکات آنها را بهتر درک کنیم.

این گروه پژوهشی با استفاده از شبیه‌سازی رایانه‌ای بسته شدن آرواره‌های مورچه دراکولا توانست تاثیر نحوه شکل‌گیری و ویژگی‌های ساختاری آرواره‌ها را بر بسته شدن آنها بررسی کند.

این پژوهش، در مجله "Royal Society Open Science" به چاپ رسید.


برچسب ها
نوشته شده در   پنجشنبه 22 آذر 1397  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
 
Refresh
SecurityCode