ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 1 مرداد 1403
دوشنبه 1 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 16 آذر 1397     |     کد : 185913

عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد:

شهادت دانشجویان در ۱۶ آذر نشانه دفاع از هویت ایرانی بود

عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: سه تن از جوانان رشید این کشور شهید می‌شوند، شهادت این سه دانشجو تنها بحث اعتراض نیست، بلکه بحث دفاع از هویت ایران و ایرانی و دفاع از سال‌ها استعمار، تحقیر و سرکوب یک ملت توسط قدرت‌های بیگانه است.

عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: سه تن از جوانان رشید این کشور شهید می‌شوند، شهادت این سه دانشجو تنها بحث اعتراض نیست، بلکه بحث دفاع از هویت ایران و ایرانی و دفاع از سال‌ها استعمار، تحقیر و سرکوب یک ملت توسط قدرت‌های بیگانه است.

به گزارش ایسنا، محمدجواد رنجکش امروز در پیش همایش هفتم تبیین اندیشه‌های دفاعی امام خامنه‌ای در دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: فعالیت‌ها و رشادت‌های بسیار زیاد مجموعه نیروهای مسلح و پشتیبانی در راه تامین امنیت کشور و نظام بیش از آن است که ما بتوانیم تصور کنیم، امنیت مرهون رشادت‌های شهدا، جانبازان، آزادگان و افرادی است که هنوز در مجموعه نیروهای مسلح بی‌ادعا فعالیت می‌کنند.

وی در خصوص روز دانشجو، گفت: بعد از کودتای ۱۳۳۲ رئیس‌جمهور دولتی که آشکارا مقامات او به نقش خود در ایجاد کودتا علیه یکی از حکومت‌های دموکراتیک ایران ادعا و نقش خود را با افتخار بیان کرد، به ایران می‌آید و این دانشگاه و دانشجو است که نسبت به حضور مداخله‌گرایانه رئیس یک کشور اعتراض می‌کند.

رنجکش افزود: سه تن از جوانان رشید این کشور شهید می‌شوند، شهادت این سه دانشجو تنها بحث اعتراض نیست، بلکه بحث دفاع از هویت ایران و ایرانی و دفاع از سال‌ها استعمار، تحقیر و سرکوب یک ملت توسط قدرت‌های بیگانه است.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه کشور ایران از دیرباز با مقوله امنیت گره خورده است، عنوان کرد: به همین دلیل ایران موقعیت ممتازی دارد که در پهنه جغرافیا از آن برخوردار است. دارا بودن منابع طبیعی، چهارراه جهانی و بسیاری از ویژگی‌ها و بارزه‌های دیگر از این موارد بوده که کمتر کشوری در نظام بین‌الملل از آن برخوردار است. در این بین نقش نخبگان و رهبران در تبیین و در پیش گرفتن راهبردهایی برای تامین امنیت و دفاع از امنیت ملی جایگاه برجسته‌ای دارد.

عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص این همایش، تصریح کرد: اقدام بسیار مثبتی که برگزارکنندگان این همایش انجام دادند، این بود که سال پیش در آذرماه در چهارمین همایش از تمام دانشگاه‌های سراسر کشور دعوت کردند که به تهران آمدند، بنابراین دایره برگزاری همایش را از حالت درون سازمانی خارج کرده و حالت آکادمیک سراسر کشور به آن بخشیدند. پیشنهاد شد که به جای اینکه تنها یک همایش اصلی برگزار شود، قبل از آن پیش همایش‌های استانی برگزار شود.

وی ادامه داد: امسال ۲۳۷۱ مقاله به دبیرخانه ارسال شده که عدد بسیار قابل توجهی است. بسیاری از این مقالات بعدا به منابع درسی رشته‌هایی که در دانشکده‌های نظامی تدریس می‌شود، تبدیل شده که اقدام مناسبی است. ما در دانشگاه فردوسی کمیته‌ای را با حضور نهاد رهبری، سازمان بسیج اساتید و معاونت پژوهشی دانشگاه فردوسی تشکیل دادیم، اطلاع‌رسانی‎ها از سال پیش انجام شد. امسال سهم مقاله‌های دانشگاه فردوسی چند برابر سه دوره قبل بود. این همایش هر دو سال یک بار برگزار می‌شود. قرار است که دوره بعد این همایش به صورت بین‌المللی و با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی دایر شود.


نوشته شده در   جمعه 16 آذر 1397  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode