ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 دي 1404
چهارشنبه 3 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 2 ارديبهشت 1390     |     کد : 18479

تغيير DNA جنين در اثر رژيم غذايي نامناسب مادر

محققان نیوزيلندی دریافتند که رژیم غذایی نامناسب مادر در زمان بارداری قادر است در DNA جنین تغییراتی ایجاد کند که این تغییرات در کودکی خطر ابتلا به چاقی را افزایش می دهند.


جام جم آنلاين: محققان نیوزيلندی دریافتند که رژیم غذایی نامناسب مادر در زمان بارداری قادر است در DNA جنین تغییراتی ایجاد کند که این تغییرات در کودکی خطر ابتلا به چاقی را افزایش می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تغذیه مادر در طول دوران بارداری نه تنها می تواند اثرات کوتاه مدتی بر روی سلامت کودک بگذارد بلکه می تواند تا سالهای پایانی دبستان موجب ابتلای کودک به چاقی شود.

گروهی از محققان موسسه "لیگینز" دانشگاه اوکلند نیوزيلند که نتایج یافته های خود را در مجله "دیابت" منتشر کرده اند در بررسیهای خود این فرضیه را تقویت کردند که تغییرات اپی ژنتیک، یعنی تغییرات عملکرد DNA بدون تغییر ساختار آن، می توانند بر روی چاقی اثر بگذارند.

این محققان در این خصوص توضیح دادند: "ما برای اولین بار نشان دادیم که استعداد چاقی تنها یک نتیجه ساده تعامل ژنها و سبک زندگی ما نیست، بلکه می تواند در طول توسعه جنین بر پایه آن چیزی که مادر به عنوان غذا مصرف می کند شکل بگیرد. تغذیه مادر می تواند تغییرات مهم اپی ژنتیکی ایجاد کند که خطر چاقی در کودکی را افزایش می دهند."

براساس گزارش تاپ نیوز، این محققان به منظور رسیدن به این نتایج، خون بند ناف حدود 300 نوزاد را آزمایش و تغییرات اپی ژنتیک حاضر در 5 ژن را بررسی کردند.

این بررسیها نشان داد که وجود این تغییرات می تواند در 25 درصد از موارد پیش بینی کند که کودک در سنین 6 تا 9 سال چاق خواهد شد.


نوشته شده در   جمعه 2 ارديبهشت 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode