ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 دي 1404
چهارشنبه 3 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 31 فروردين 1390     |     کد : 18361

شير مانع سرطان مي شود

يافته‌هاي اخير مركز جامع مطالعات سرطان سومباردي دانشگاه جورگتون ايالت واشنگتن آمريكا نشان مي‌دهد، مصرف شير مانع فعاليت عوامل كليدي موثر بر توسعه و رشد بافت‌هاي سرطاني مانند سرطان سينه در زنان مي‌شود.

جام جم آنلاين: يافته‌هاي اخير مركز جامع مطالعات سرطان سومباردي دانشگاه جورگتون ايالت واشنگتن آمريكا نشان مي‌دهد، مصرف شير مانع فعاليت عوامل كليدي موثر بر توسعه و رشد بافت‌هاي سرطاني مانند سرطان سينه در زنان مي‌شود.
به گزارش جام جم به نقل از پايگاه توسعه علمي آموزشي تغذيه و سلامت نتايج اين بررسي نشان داد شير به عنوان يك عامل دفاعي و حمايتي در برابر بيشتر بيماري‌ها همچون سرطان‌هاي سينه و روده نيز عمل مي كند.

بنابر اين گزارش دختراني كه در دوره قبل از بلوغ به ميزان فراواني شير مي‌نوشند، كمتر در معرض بروز و رشد جوانه‌هاي غدد سرطان سينه قرار مي‌گيرند.

دكتر عزيزالله كمال‌زاده، فوق تخصص متابوليسم گفت: نتايج اين پژوهش نتايج به دست آمده توسط پژوهش‌هاي ديگر را در مورد تاثير مصرف شير بر كاهش سرطان تاييد مي‌كند. به طور مثال نتايج به دست آمده از پژوهش دانشگاه اوتاگو نيوزيلند نشان مي‌دهد، كودكاني كه روزانه شير مصرف مي‌كنند، 40 درصد كمتر از ديگران در بزرگسالي به سرطان دستگاه گوارش و روده دچار مي‌شوند.


نوشته شده در   چهارشنبه 31 فروردين 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode