جام جم آنلاين: وزارت بهداشت اعلام كرد: مصرف مرغ منجمد و مرغ گرم هيچ تفاوتي ندارد و فقط افراد بايد از خوردن پوست مرغ و جگر آن پرهيز كنند زيرا آنتي بيوتيكها و چربيها در اين قسمتها ذخيره ميشوند كه براي بدن بسيار خطرناك است.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني وزارت بهداشت، غريب، مدير كل اداره كل دامپزشكي استان هرمزگان با بيان اين مطلب اظهار داشت: بهترين راه مصرف گوشتهاي دامي پخت كامل آن است كه باعث از بين رفتن تمام ميكروبهاي گوشت ميشود و گوشتهايي كه به صورت روزانه مصرف ميشوند بايد كاملاً استاندارد و بهداشتي بوده تا جلوي هر گونه انتقال بيماري گرفته شود.
غريب با اشاره به اينكه عدم رعايت نكات بهداشتي و ايمني دام ها ميتواند عامل انتقال ميكروب به انسان باشند، ابراز داشت: به دليل بيماريهاي مشترك بين انسان و دام و همچنين براي مقابله با برخي از بيماريهاي حيوانات از آنتي بيوتيكها استفاده ميشود كه در صورت استفاده افراد از گوشت حيوانات، مقاومت بدن آنها نيز در مقابل ميكروبها زياد ميشود.
بسياري از بيماريهاي عفوني و ميكروبي بين انسان و دام مشترك هستند كه ميتوانند به راحتي به علت عدم رعايت نكات بهداشتي به انسان منتقل شوند.