ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 مرداد 1403
پنجشنبه 4 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 3 دي 1396     |     کد : 181541

محققان توصیه می کنند؛

مصرف سالاد موجب حفظ سلامت و جوانی مغز می‌شود

طبق نتایج یک مطالعه خوردن یک یا دو وعده سالاد متشکل از اسفناج، کاهو و کلم در روز می‌تواند مغز را ۱۱ سال جوان‌تر نگه داشته و از زوال عقل پیشگیری کند.


طبق نتایج یک مطالعه خوردن یک یا دو وعده سالاد متشکل از اسفناج، کاهو و کلم در روز می‌تواند مغز را ۱۱ سال جوان‌تر نگه داشته و از زوال عقل پیشگیری کند.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه راش شیکاگو دریافتند افرادی که حداقل یک وعده در روز سبزی‌جات سبز پربرگ مصرف می‌کنند در تست‌های حافظه و مهارت‌های فکری نرخ زوال حافظه آهسته‌تری را نشان می‌دهند.

در افرادی که بیشتر سبزی‌جات پربرگ سبز می‌خورند، روند پیرشدن مغزشان ۱۱ سال آهسته‌تر است.

مارتا کلر موریس، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «افزودن سبزی‌جات برگ‌دار سبز به رژیم غذایی روزانه می‌تواند شیوه‌ای ساده برای تقویت سلامت مغز باشد.»

این مطالعه شامل ۹۶۰ فرد با میانگین سنی ۸۱ سال بود که مبتلا به زوال عقل نبودند و به طورمیانگین حدود ۴.۷ سال تحت نظر بودند.


نوشته شده در   يکشنبه 3 دي 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode