ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 17 بهمن 1404
جمعه 17 بهمن 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 22 مهر 1396     |     کد : 180372

به کمک موبایل؛

با این سیستم اشیای پشت دیوار را ببینید

محققان دانشگاهی سیستمی برای ردیابی اشیا و افراد پشت دیوار یافته اند. این سیستم برای یافتن قربانیان آتش سوزی مفید است.

محققان دانشگاهی سیستمی برای ردیابی اشیا و افراد پشت دیوار یافته اند. این سیستم برای یافتن قربانیان آتش سوزی مفید است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، محققان دانشگاه MIT سیستمی به نام CornerCamers ساخته اند که با کمک دوربین موبایل گوشه های پنهان در محیط های مختلف را رصد می کند.

توانایی دیدن پشت موانع به آتش نشانان کمک می کند تا در محل حادثه قربانیان را بیابند یا به خودروهای خودران کمک می کند عابران پیاده را در نقاط کور ردیابی کنند.

این پروژه در آزمایشگاه علوم رایانه ای و هوش مصنوعی دانشگاه MIT شکل گرفته است.

 این سیستم تصویربرداری از نور منعکس شده برای ردیابی اشیا یا افراد در بخش های پنهان یک صحنه یا محیط استفاده می کند. همچنین سرعت و جهت حرکت این اشیا یا افراد را به طور واقعی ردیابی می کند.

 هرچند این سیستم را به طور مستقیم نمی توان از یک موبایل اجرا کرد اما می توان به کمک لپ تاپ  ویک متخصص نرم افزاری آن را به کار برد.


نوشته شده در   شنبه 22 مهر 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode