ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۲:۱ مانده تا غروب خورشید   
۰۳:۴۷:۱۹اذان صبح
۰۵:۲۹:۲۹طلوع خورشید
۱۲:۳۱:۳۸اذان ظهر
۱۹:۳۱:۴۰غروب خورشید
۱۹:۵۲:۳۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : پنجشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۷     |     کد : ۱۸۰۲

پيشروي Conficker ادامه دارد

پيشروي كرم اينترنتي Conficker در ميليون‌ها كامپيوتر ادامه دارد و به سرعت در حال پخش شدن است

به گزارش خبرگزاري فرانس پرس، كارشناسان در حالي از پخش سريع اين كرم اينترنتي شگفت‌ زده‌اند كه تاكنون ۹ ميليون كامپيوتر را آلوده كرده و روزانه به يك ميليون كامپيوتر جديد نيز حمله مي‌كند

F-Secure شركت حفاظت نرم‌افزار آمريكا، با اعلام اين خبر افزود: "تاكنون اين كرم هيچگونه خرابي به بار نياورده است ولي ما نمي‌توانيم منتظر تركيدن كامپيوتر خود باشيم و سپس وارد عمل شويم".

نام اين كرم اينترنتي Conficker يا Downadup ذكر شده است.

اين كرم به صورت خودكار تكثير مي‌شود و كنترل شبكه كامپيوترهايي را كه بروز رساني نشده‌اند و پچ‌هاي مربوط به سرويس RPC ويندوز را نصب نكرده‌اند به دست مي‌گيرد.

اين كرم مي‌تواند از طريق اينترنت وارد كامپيوتر شده يا اينكه بر روي يك ديسك سرد USB پنهان شود و به كامپيوتر منتقل شود.[کرم Conficker همچنان شبكه‌ها را آلوده می‌کند]

مايكروسافت اما اعلام كرده كه اين كرم را پيش از اين شناسايي كرده و هيچ نگراني از بابت آن ندارد. آنها ابزار رايگاني را بر روي سايت خود قرار داده كه مي‌تواند اين كرم را شناسايي و حذف كند. همچنين كاربراني كه به طور منظم ويندوز و ويروس‌كش خود را بروز كرده‌اند، نگراني از اين بابت نخواهند داشت.

احتمال مي‌رود كه اين كرم همانند همه botnet ها به سرقت رمزهاي كاربران دست بزند به همين دليل به كاربران پيشنهاد مي‌شود رمز خود را با افزايش تعداد حروف، تركيب حرف و عدد و حروف بزرگ و كوچك تهيه كنند تا پيدا كردن آن سخت‌تر شود. براي اولين بار است كه يك كرم اينترنتي از روش بروت فورس(رمزيابي بدون قاعده) استفاده مي‌كند و مدل‌هاي قبلي از روش ديكشنري(لغت‌نامه) براي يافتن رمز‌ها استفاده مي‌كرده‌اند.

همشهري آنلاين- محمد رسولي


نوشته شده در   پنجشنبه ۳ بهمن ۱۳۸۷  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...