ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 5 مهر 1396     |     کد : 180109

به این دلیل باید نان تیره مصرف کرد!

یک مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان بر ضرورت فرهنگ‌سازی و تغییر نگرش مردم نسبت به نان تأکید کرد و گفت: ما آمادگی داریم همسو با کارخانه‌ها در نهادینه کردن استفاده از نان سبوس‌دار و کم‌نمک گام برداریم.


یک مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان بر ضرورت فرهنگ‌سازی و تغییر نگرش مردم نسبت به نان تأکید کرد و گفت: ما آمادگی داریم همسو با کارخانه‌ها در نهادینه کردن استفاده از نان سبوس‌دار و کم‌نمک گام برداریم.

به گزارش جام جم آنلاین، محمد کاظم‌زاده با اشاره به اینکه کیفیت آرد و نان در جایگاه مطلوبی قرار ندارد، اظهار داشت: متأسفانه ما هنوز نتوانسته‌ایم مردم را با آرد سالم آشنا کنیم و مطالبات مردم را برآورده سازیم.

وی با توجه به نگاه فرابخشی در خصوص رساندن غذای سالم به سفره شهروندان افزود: ارتباط بیشتر سازمانها، شناسایی و بررسی مشکلات موجود و در مجموع تعهد استانی می‌تواند شرایط بهتری را برای دریافت نان سالم فراهم سازد.

کاظم‌زاده با بیان اینکه آموزش به مردم در مورد مصرف نان تیره‌تر به‌عنوان نان سالم نیازمند آگاه‌سازی و تغییر در فرهنگ مردم است، گفت: معاونت غذا و دارو آمادگی دارد همسو با کارخانه‌ها در نهادینه کردن استفاده از نان سبوس‌دار و کم‌نمک گام بردارد.

نان تیره‌تر، گویای غنی‌تر و سالم‌تر بودن است

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه همدان، با تأکید بر پیشبرد آرد تولیدی کارخانه‌ها به‌سمت سالم‌سازی گفت: معاونت غذا و دارو نیز با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای به‌ویژه صدا و سیما این بینش را به مردم خواهد داد که نان تیره‌تر، گویای غنی‌تر و سالم‌تر بودن آن است.

کاظم‌زاده در وبدا افزود: نگاه مدیریت غذا به کارخانه‌ها نگاه حمایتی است و همه تلاش ما تحقق سلامت مردم و بالا بردن کیفیت محصولات غذایی به‌ویژه نان است.

 


نوشته شده در   چهارشنبه 5 مهر 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode