ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 آذر 1404
يکشنبه 30 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 9 شهريور 1396     |     کد : 179736

برگزاری همایش مقابله با جریانهای انحرافی در شهرستان میانه با حضور استاد نظری

همایش مقابله با جریانهای انحرافی با حضور حجت‌الاسلام نظری در شهرستان میانه برگزار شد.

همایش مقابله با جریانهای انحرافی با حضور حجت‌الاسلام نظری در شهرستان میانه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام نظری فعال سیاسی استان آذربایجانشرقی در همایش مقابله با جریانهای انحرافی با بیان اینکه دشمن چشم به راه رفتارهای اشتباه ماست، مداحان را به هوشمندی در گفتار و رفتار فرا خواند و متذکر شد: مراقب باشیم با رفتارهای غلط خود، بهانه دست دشمن ندهیم.

حجت‌الاسلام مجتبی نظری با تشریح اوضاع سیاسی اسلام در جهان و تلاش دشمن برای نابودی اسلام به دست داعشیان مسلمان نما، گفت: نیروهای داعشی و خانواده هایشان مبادرت به حفظ قرآن می‌کنند تا خود و رفتارهایشان را حقّ جلوه دهند. وی افزود: آنها با توحش و قتل و غارت و تجاوز، می خواهند چهره اسلام را چهره ای خشن، وحشی و متجاوز به جهان معرفی کنند و تمام تلاش خود را برای ریشه کنی شیعیان به‌کار گرفته اند حتی در این راه به خانواده های خود هم رحم نکرده و فرزندانشان را برای کشتار جمعی شیعیان با انجام عملیات انتحاری، تحریک و ترغیب می‌کنند. این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نزدیک شدن ایام عزاداری ماه محرم، از مداحان خواست تا از هم اکنون نسبت به آنچه برای مردم ارائه خواهند کرد، برنامه ریزی کرده و مطالبشان را بازنگری کنند. حجت‌الاسلام نظری، قمه زنی و از این قبیل عادات توسط شیعیان و ارائه مطالب خارج از عقل و غیرقابل قبول توسط وعاظ و مداحان را عاملی برای تمسخر و بهره جویی دشمن تلقی کرد و گفت: آنچه واقعی و مستند است باید مبنای روضه خوانی و عزاداری های ما قرار گیرد. وی با تذکر بر اینکه یزید، شمر، ابن ملجم و امثال آنها اکنون در لباس داعش و … وارد صحنه شده اند و حتی به ارتداد شیعه هم راضی نشده، آنها را کافر معرفی می‌کنند، اظهار کرد: حسینی که فقط در محرم ها میهمان ما باشد به درد نمی خورد، ما باید در تمام طول سال حسینی بوده و حسین وار زندگی کنیم تا هیچ کس و در هیچ لباسی نتواند ما را از پای درآورد.

همایش روشنگری بمنظور مقابله با جریانهای انحرافی و افراطی تکفیری با حضور بیش از ۲۰۰ نفر از مداحان و فرماندهان پایگاه های بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) سپاه میانه برگزار شد.


نوشته شده در   پنجشنبه 9 شهريور 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode